Κεντρική Γ' Εθνική Φωτογράφηση, εξόφληση και ατομικό πρόγραμμα στην Αμαλιάδα (pic)

Φωτογράφηση, εξόφληση και ατομικό πρόγραμμα στην Αμαλιάδα (pic)

Διαφορετική ήταν η τελευταία μέρα προπονήσεων πριν το lockdown για τους παίκτες της Αμαλιάδας, καθώς πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας. Παράλληλα, στην σχετική ανάρτηση της, η ομάδα της Ηλείας, ενημέρωσε ότι εξοφλήθηκαν οι παίκτες για τον μήνα Οκτώβριο, ενώ τους δόθηκε και ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων για τον διάστημα της καραντίνας.

Αναλυτικά:

«Έγινε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας.

Εξοφλήθηκαν όλοι οι αθλητές για τον μήνα Οκτώβριο και πήραν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων .
Με τις νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις έγινε το απόγευμα της Παρασκευής η φετινή φωτογράφιση της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι σύντομα διαθέσιμο .Σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα που τα πειράγματα είχαν την τιμητική τους οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό βγάζοντας και κάτι από GNTM!
Ακολούθησε προπονητικό διπλό όπου έγινε πραγματική μάχη για τη νίκη με τους προπονητές χωρίς άγχος να παρακολουθούν .
Στο τέλος της προπόνησης δόθηκαν οδηγίες και ατομικά προγράμματα που πρέπει να ακολουθηθούν για να μην χαθεί η προσπάθεια που έχει γίνει φέτος από την 1η Σεπτεμβρίου .
Η διοίκηση ως όφειλε εξόφλησε και την παραμικρή λεπτομέρεια στα οικονομικά για τον μήνα Οκτώβριο και αμέσως μετά ακολούθησε τραπέζι προς τους αθλητές της ομάδας .
Ελπίδα όλων στον Α.Σ.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ όλο αυτό να τελειώσει το γρηγορότερο και να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση στα παρκέ !».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Αλμυρός: Τέλος ο Παναγιώτης Νάνης

Παρελθόν από τον Αλμυρό ύστερα από τέσσερα χρόνια Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αλμυρ…