Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ: Αποφασίζει για το… κενό του Κυπέλλου – Πιθανή αγωνιστική στην Α1

ΕΣΑΚΕ: Αποφασίζει για το… κενό του Κυπέλλου – Πιθανή αγωνιστική στην Α1

ESAKE KLIROSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε επίσημα σήμερα (2/11) την αναστολή όλων των διοργανώσεων που είναι υπό την αιγίδα της, κάτι που συνεπάγεται και την αναβολή των προημιτελικών του Κυπέλλου, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι για το προσεχές Σάββατο (7/11).

Ο ΕΣΑΚΕ, στο αυριανό συμβούλιο του, όπου θα ορίσει το πρόγραμμα των επόμενων τριών αγωνιστικών της Basket League, θα κληθεί να αποφασίσει και τι θα κάνει σχετικά με το κενό που έχει προκύψει από την αναβολή του Κυπέλλου.

Η λογική λέει ότι οι άνθρωποι της λίγκας θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν το προσεχές Σαββατοκύριακο ορίζοντας την τρίτη αγωνιστική, ωστόσο υπάρχουν αρκετά κολλήματα που δημιουργούνται μετά τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση του lockdown για την Θεσσαλονίκη, υπάρχει θέμα με τα παιχνίδια των ομάδων της πόλης καθώς απαγορεύονται οι πτήσεις από και προς την συμπρωτεύουσα. Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μεταβεί οδικώς για την Αθήνα, όπου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Πιο σύνθετα είναι τα πράγματα για τον Κολοσσό, όπου φιλοξενείται από τον Ηρακλή, και θα πρέπει να ταξιδέψει αεροπορικός σε άλλη πόλη, και στην συνέχεια οδικώς στην Θεσσαλονίκη. Τέλος, σχεδόν απίθανο είναι να μπορέσει να αγωνιστεί το Λαύριο των 12 κρουσμάτων, ενώ και ο Προμηθέας έχει τέσσερις θετικούς στον ιό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…