Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Στηρίζει την απόφαση της ΕΟΚ ο ΠΑΟΚ!

Στηρίζει την απόφαση της ΕΟΚ ο ΠΑΟΚ!

Η αναστολή της λειτουργείας των αθλητικών δραστηριοτήτων – εκτός των πρώτων κατηγοριών και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων – είχε την άμεση ανταπόκριση της ΕΟΚ, που ανακοίνωσε την διακοπή των διοργανώσεων που είναι υπό την αιγίδα της για ένα μήνα.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, με ανακοίνωση του, επικρότησε την απόφαση και κάλεσε τις υπόλοιπες ομοσπονδίες να πράξουν το ίδιο, τονίζοντας ότι πάνω από όλα είναι η υγεία των αθλητών.

Αναλυτικά:

Ο ΠΑΟΚ, συγχαίρει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την απόφαση της να διακόψει τα πρωταθλήματα στα οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη, δείχνοντας για ακόμα μία φόρα ότι δίνει προτεραιότητα στον αθλητή και στην αθλήτρια, και τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται με τις ομάδες.

Με την απόφαση της αυτή, η ΕΟΚ, δείχνει τον δρόμο και στις υπόλοιπες ομοσπονδίες ότι αυτή τη στιγμή πρωτεύον θέμα είναι ο άνθρωπος.

Μπάσκετ θα υπάρξει και μετά από έναν μήνα ή όποτε ξαναρχίσουν οι αθλητικές υποχρεώσεις. Σε αυτή τη φάση όμως προέχει να προασπίσουμε τον διπλανό μας, τη διπλανή μας και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες.

Ο κορωνοϊός είναι εδώ δίπλα μας και μας «κλείνει το μάτι», αλλά εμείς δεν θα αφήσουμε να περάσει το «δικό» του.

Μείνετε υγιείς, μείνετε ασφαλείς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Στηρίζει τα άτομα με κινητικά προβλήματα

Στηρίζει τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα! Δίπλα στους ανθρώπους με κινητικά προβλήμα…