Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Αθηναίου: “Θα είναι κλειστό παιχνίδι, ο πιο συγκεντρωμένος θα επικρατήσει”

Αθηναίου: “Θα είναι κλειστό παιχνίδι, ο πιο συγκεντρωμένος θα επικρατήσει”

Athinaiou peristeri mesologgi

Το Περιστέρι μετά την εντός έδρας νίκη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στο Μεσολόγγι, φιλοξενείται αύριο (22/11) από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Ο Γιάννης Αθηναίου αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι εκτίμησε ότι θα είναι κλειστό, τονίζοντας ότι όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος θα φτάσει στην νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Μπροστά μας έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, απέναντι σε μια ιστορική και παραδοσιακά δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής.

Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε. Όπως έχω πει και στο προηγούμενο παιχνίδι είμαστε σε μεταβατική περίοδο όπου ο κόουτς Πεδουλάκης προσπαθεί να περάσει στοιχεία της δικής του φιλοσοφίας μέσα στην ομάδα.

Είναι μια περίοδος στην οποία η ομάδα προσπαθεί να πάρει νίκες, αλλάζοντας συνήθειες και τρόπο σκέψης.

Γι’ αυτό τον λόγο θα πάμε στην Θεσσαλονίκη, ξέροντας ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ηρακλής προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό και ως ομάδα δείχνουν κι’ αυτοί να βρίσκουν σιγά-σιγά ρυθμό. Διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες και γεμάτο ρόστερ.

Εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, γιατί θα είναι ένα κλειστό ματς. Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος και πιστός στο πλάνο θεωρώ θα υπερισχύσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Κασελάκης: «Πρέπει να απολαύσουμε το Final 4 και να παίξουμε σκληρά»

Στη σημασία της πρόκρισης του Περιστεριού στο Final Fur του BCL αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασε…