Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μέξας: «Να αλλάξουμε νοοτροπία»

Μέξας: «Να αλλάξουμε νοοτροπία»

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος κόντρα στη Λάρισα, με τον Κώστα Μέξα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα. Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά μετά το φιλικό παιχνίδι δήλωσε ότι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία σε κάποια θέματα.

Αναλυτικά

«Ήταν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Θέλαμε να πάρει ρυθμό ο Herndon και να αντέξει και ο Love παραπάνω, γιατί την Τετάρτη έπαιξε λίγο. Στόχος μας ήταν να δοκιμάσουμε και ορισμένα σχήματα που έχουμε δουλέψει», είπε αρχικά ο Κώστας Μέξας.

«Κρατάμε το πολύ κακό ξεκίνημα και στις δύο πλευρές του παρκέ και φυσικά την αντίδραση που έβγαλε στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα η ομάδα. Και ότι έγινε στο τέλος, όπου παρά την καλή μας άμυνα, δεχθήκαμε δύο τυχερά τρίποντα, αλλά δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Ακόμη κι εκεί η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα ήταν σημαντική. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, να αλλάξουμε λίγο νοοτροπία σε ορισμένα θέματα γιατί από τα επόμενο Σάββατο που ξεκινά τα πρωτάθλημα, καμία χαλάρωση και καμία έλλειψη συγκέντρωσης δεν μπορεί να συγχωρεθεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Πέινερς: «Η περίοδος στον ΠΑΟΚ ήταν η πιο αγαπημένη της μέχρι τώρα καριέρας μου»

Ο Ζάνις Πέινερς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την περίοδο, που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ. Ο Λετο…