Κεντρική Ελλάδα Μποσγανάς: “Πολλές ομάδες έχουν προβλήματα οργάνωσης στην Ελλάδα”

Μποσγανάς: “Πολλές ομάδες έχουν προβλήματα οργάνωσης στην Ελλάδα”

bosganas

O Γιώργος Μπόσγανάς μίλησε στην εκπομπή «Overage» του Over FM 104.9 με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη, για το θέμα της οργάνωσης στο ελληνικό μπάσκετ και την κατάσταση στο χώρο.

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει προβλήματα στο θέμα της οργάνωσης, τα οποία έχουν αυξηθεί και λόγω της πανδημίας…
«Το ελληνικό μπάσκετ παραμένει σταθερό και αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ όλες οι άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα στο θέμα της οργάνωσης. Για πολλά χρόνια θεωρούνταν από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, αλλά δεν υπήρξε η ανάλογη εύρεση των χορηγών. Με αποτέλεσμα η κρίση να φέρνει το ελληνικό μπάσκετ ολοένα και πιο χαμηλά».

Οι ομάδες πλέον είναι υποχρεωμένες να ακολουθούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι σε ισχύ…
«Είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα. Οι ομάδες έχουν ένα πρωτόκολλο αναφορικά με τον τρόπο που πρέπει να χρησιμοποιούν το γήπεδο. Επίσης, παίζει μεγάλο ρόλο και η ατομική ευθύνη. Προχωράμε και ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα».

Η ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΣΓΑΝΑ ΣΤΟΝ OVER FM 104.9

Στην εκπομπή μίλησε και η κόρη του Γιώργου Μποσγανά, η Έλενα. Διεθνής παίκτρια που κέρδισε την υποτροφία της στο πανεπιστήμιο Stanford.
«Από πολύ μικρή ηλικία είχα στόχους αλλά ήθελα πολύ να φύγω στο εξωτερικό. Η δουλειά δεν πρέπει να σταματά, πρέπει να συνεχίζεται και να βάζουμε στόχους. Όσον αφορά το μπάσκετ έχω πάρα πολύ υψηλούς στόχους, να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ. Το WΝΒΑ είναι ο μεγάλος μου στόχος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Τα συγχαρητήρια της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Παναθηναϊκό

Η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την κατάκτηση της  Ευρωλίγκας. Η πρόεδρος της…