Κεντρική Ηρακλής Τσαϊρέλης: “Πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό, οι “πράσινοι” ψάχνονται”

Τσαϊρέλης: “Πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό, οι “πράσινοι” ψάχνονται”

tsairelis

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στην εκπομπή «Overage» του Over FM 104.9 με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη για τον αποκλεισμό του Ηρακλή από το Basketball Champions League, την περσινή σεζόν με τον Ήφαιστο Λήμνου, αλλά και τους δύο «αιωνίους».

Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε στο Basketball Champions League, μετά την ήττα από τον Κεραυνό Στροβόλου. Μια ήττα που λίγοι περίμεναν και σίγουρα ο 32χρονος φόργουορντ δεν ήταν ένας από αυτούς… «Η εικόνα δεν ήταν σε καμία περίπτωση η ίδια με τα φιλικά και τις προπονήσεις. Δεν το περίμενε κανένας. Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση. Κι όχι τόσο για το ότι χάσαμε όσο για την εικόνα. Υπήρξε διαφορά δυναμικότητας, αλλά όπως φαίνεται δεν κερδίζει αυτός που είναι πιο δυνατός στα χαρτιά. Ήταν μεγάλο χαστούκι, γιατί το είχαμε σχεδόν όλοι σίγουρο. Κοιτάμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο πρωτάθλημα».

Ο Ήφαιστος Λήμνου αποχώρησε από το πρωτάθλημα, κάτι που απογοήτευσε τον κόσμο του μπάσκετ και τους φιλάθλους. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έζησε αυτή την ιστορία…
«Μου άφησε μια πικρία διότι οι συνθήκες στο νησί δεν είναι εύκολες. Βέβαια, ο κόσμος είναι καταπληκτικός, αγκάλιασε την ομάδα, αλλά έτσι όπως έγινε όλο αυτό το εγχείρημα ήταν απαράδεκτο».

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζονται φέτος πολύ διαφορετικοί συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Ο έμπειρος φόργουορντ ανέλυσε τους δύο «αιώνιους».
«Στην προετοιμασία παίξαμε και με τους δύο. Ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος, φάνηκε πιο δεμένος. Ο Παναθηναϊκός ακόμα ψάχνεται, έχει κάποια καλά ξεσπάσματα στο παιχνίδι του, μετά κάποια άσχημα. Θέλει να βρει μια σταθερότητα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός σε γεμάτο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι, στο game 5 της σειράς. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μ…