Κεντρική Ηρακλής Hρακλής: Στη Θεσσαλονίκη Ντάνιελ και Τσίλντρες

Hρακλής: Στη Θεσσαλονίκη Ντάνιελ και Τσίλντρες

ed daniel iraklis

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή έφτασαν οι Εντ Ντάνιελ και Μπράντον Τσίλντρες. Οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστής θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν δουλειά με τη νέα τους ομάδας.

Αναλυτικά:

“Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται ο Εντ Ντάνιελ και ο Μπράντον Τσίλντρες για να ενσωματωθούν άμεσα στην προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ που αρχίζει επισήμως το Σάββατο στο Ιβανώφειο.

Ο Ντάνιελ έφθασε ακτοπλοϊκώς απο την Ιταλία στην Ηγουμενίτσα και από εκει στην πόλη, με τη σύζυγο του και τον γιο του και δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για μια ιστορική ομάδα οπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο. Έχουμε δύσκολη σεζόν όποτε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μιλήσουμε στο γήπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Μπράντον Τσίλντρες έφθασε μέσω Μονάχου σήμερα το μεσημερι στην πόλη μας και τόνισε κι αυτός την ανυπομονησία του να μπει στο γήπεδο. «Ειναι για μένα κατι νέο και παράλληλα ελκυστικό αφού δεν εχω ξαναπαίξει στην Ευρώπη και γνωρίζω οτι είναι διαφορετικό το μπάσκετ εδώ. Η Ελλάδα ειναι μια χώρα που αρεσει σε όλους και γι αυτο χάρηκα όταν ήρθε η πρόταση από τον ΗΡΑΚΛΗ που έμαθα οτι ειναι μια πολύ ιστορική ομάδα της χώρας και με ένθερμους οπαδούς. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω, ελπίζω η κατάσταση να μας βοηθήσει, οπως και τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου».

Σήμερα αναμένεται και ο Μάικ Μουρ στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα περιμένει, την αλλη εβδομάδα, τους Σαγκς και Χανλαν για να έχει πλήρες ρόστερ για την προετοιμασία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…