Κεντρική Basket League Άρης Ο Α.Σ. Άρης παρουσιάζει την Δευτέρα το πλάνο για την ΚΑΕ

Ο Α.Σ. Άρης παρουσιάζει την Δευτέρα το πλάνο για την ΚΑΕ

Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (03/08, 13:00) και ο Α.Σ. Άρης θα αναφερθεί στην επόμενη μέρα της ΚΑΕ Άρης. Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δεσμεύτηκε ότι θα παρουσιάσει πρώτα το πλάνο που υπάρχει για την «επόμενη μέρα» της ΚΑΕ στον πυρήνα του: Τα μέλη του Ερασιτέχνη. Έτσι ώστε αυτά να αποφασίσουν για την υλοποίησή του ή μη.
Αυτό έγινε στη γενική συνέλευση του Α.Σ., την Τετάρτη 22/07. Το επόμενο βήμα είναι να παρουσιαστεί το πλάνο στον κόσμο του ΑΡΗ σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη.
Τη Δευτέρα 03/08, στις 13:00, θα λάβει χώρα συνέντευξη Τύπου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξανδρείου Μελάθρου. Εκεί, θα γίνει πλήρης ανάλυση για όλα όσα αφορούν στο πλάνο της πολυμετοχικότητας, το οποίο προτάθηκε στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη και υπερψηφίστηκε από το σώμα της.
Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το κανάλι του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Youtube (https://www.youtube.com/channel/UC9kSq7pFMuMdPjCFja-doFw?view_as=subscriber), προκειμένου να την παρακολουθήσουν οι φίλοι του ΑΡΗ σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης – Φιλικά με Κολοσσό και Ηρακλή

Ο Άρης θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του …