Κεντρική Β' Εθνική ΦΕΑ: Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές

ΦΕΑ: Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές

nikos georgopapadakos ethnikos esperos kallitheas

Η ΦΕΑ μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών της περσινής χρόνιας, προχώρησε σε πέντε μεταγραφικές κινήσεις. Συγκεκριμένα τη φανέλα της ομάδας θα φορούν οι Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, Αλέξανδρος Γκαϊτάσοφ, Γιάννης Ζήρος, Νίκος Δήμου και Γιάννης Παπακώστας.

Αναλυτικά :

Ο αθλητικός σύλλογος της ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ, ύστερα από την ανακοίνωση των αθλητών που ανανέωσαν το συμβόλαιο τους και θα αγωνιστούν και φέτος στο πλάι της ομάδας μας στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών, είναι σε θέση να ανακοινώσει και τις νέες μεταγραφές που θα στελεχώσουν και θα ενδυναμώσουν το ρόστερ μας!

Ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, ένας παίκτης ο οποίος έχει σημειώσει πληθώρα συμμετοχών στις Εθνικές κατηγορίες, όπου την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για τον Εθνικό Πειραιώς.

Ο Αλέξανδρος Γκαϊτάσοφ, ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ όπου αγωνίστηκε την περσινή σεζόν για τον Έσπερο Καλλιθέας.

Ο Γιάννης Ζήρος, ο 24 χρόνος φόργουορντ όπου τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν για τα Μελίσσια B.C., με την τελευταία σεζόν να τον βρίσκει στην Β’ Εθνική.

Ο Νίκος Δήμου, ο οποίος μετά από μία εξαιρετική σεζόν ανόδου στην Γ’ Εθνική με τον ΕΦΑΟΖ, έρχεται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στην ΦΕΑ.

Ο Γιάννης Παπακώστας “μετακομίζει” στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά από μία χρονιά στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας.

Η ομάδα μας ετοιμάζεται για μια απαιτητική σεζόν στην Β’ Εθνική Κατηγορία και οι αθλητές μας είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για την φανέλα της ΦΕΑ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …