Κεντρική Basket League Άρης Mια “οικογένεια” ο Άρης! Αρβανίτης και Παπαγεωργίου μαζί με τις Πρωταθλήτριες Κορασίδες (pics)

Mια “οικογένεια” ο Άρης! Αρβανίτης και Παπαγεωργίου μαζί με τις Πρωταθλήτριες Κορασίδες (pics)

aris

Την Πέμπτη οι Κορασίδες Μπάσκετ του Άρη επικράτησαν του Παναθλητικού με 53-44 και κατέκτησαν και κατέκτησαν το Πρωτάθλημα, φανερώνοντας πως στον Α.Σ. Άρης γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλα τα τμήματα. Σε ό,τι αφορά αυτή την επιτυχία, οι “κίτρινοι” την γιόρτασαν και παρόντες ήταν οι Λευτέρης Αρβανίτης και Χάρης Παπαγεωργίου, δείχνοντας πως ο Άρης αποτελεί μια μεγάλη “οικογένεια”.

Ο Α.Σ. Άρης αναφέρει:

“Η ομάδα Κορασίδων Μπάσκετ του ΑΡΗ γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ, σε μία βραδιά με γέλιο, χαρά και έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα και… ήχο.

Οι πρωταθλήτριες, μαζί με τα στελέχη του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών και το προπονητικό επιτελείο, γιόρτασαν την επιτυχία τους στο «Εμπορικόν», τραγουδώντας συνθήματα του ΑΡΗ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος συνεχάρη τις αθλήτριες και τους συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου, ενώ δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι γονείς των πρωταθλητριών. Η βραδιά κύλησε σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με την ευχή να ακολουθήσει νέα, ακόμα μεγαλύτερη γιορτή με την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος!”.

aris2 2

aris3

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…