Κεντρική Διεθνή Χάινς για κορωνοϊό: “Μας ενημέρωσε η πρεσβεία στη Μόσχα να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται”

Χάινς για κορωνοϊό: “Μας ενημέρωσε η πρεσβεία στη Μόσχα να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται”

Ο κορωνοϊός έχει φέρει τη διακοπή όλων των αθλητικών διοργανώσεων και κανείς δεν ξέρει αν θα συνεχιστούν. Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για τον κορωνοϊό και όπως έκανε γνωστό η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία τους ενημέρωσε να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο nj.com:

“Βρισκόμασταν σε αμηχανία. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να γυρίσουμε στις ΗΠΑ ή να μείνουμε στη Μόσχα. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, η πόλη ζούσε στους συνηθισμένους ρυθμούς, απλώς προσπαθούσαμε να κρατάμε αποστάσεις, αλλά γενικά όλα ήταν καλά. Το νηπιαγωγείο της κόρης μου εξακολουθούσε να δουλεύει κανονικά, η ζωή ήταν αρκετά ήρεμη. Το γυμναστήριο ήταν ανοικτό, μπορούσα να γυμναστώ.

Μία μέρα έβγαλα τα σκουπίδια και ένας από τους γείτονες μου είπε πως του τηλεφώνησαν από την ιταλική πρεσβεία και τον ενημέρωσαν πως θα σταματήσουν οι διεθνείς πτήσεις. Αμέσως μίλησα με την αμερικανική πρεσβεία και μας είπαν να φύγουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα. Ενημέρωσα την ομάδα και ένιωσα πως το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να φύγω από τη Ρωσία. Πως άμα ήθελα να το κάνω ήμουν ελεύθερος αλλά να βιαστώ. Αμφιταλαντευτήκαμε αρκετά μέχρι να το αποφασίσουμε πάντως…

Ευτυχώς βρήκα απευθείας πτήση για την Νέα Υόρκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Eurobasket: Το Μαυροβούνιο αντικατέστησε την Ρωσία

Η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία οδήγησε την FIBA να αποβάλει την Ρωσία απ…