Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ ΟΣΕΚΑ: Μεγάλη συνεργασία με το Metropolitan General

ΟΣΕΚΑ: Μεγάλη συνεργασία με το Metropolitan General

88369591 2494736720788645 355657140746059776 n

Η ΟΣΕΚΑ ανακοινώνει με περηφάνια τη σύναψη συνεργασίας με το Metropolitan General, το οποίο θα είναι Υποστηρικτής Υγείας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο διάστημα 10-21 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό Ολυμπιακό γήπεδο του Γαλατσίου. Το Metropolitan General θα καλύψει πλήρως τους αθλητές και τις αθλήτριες, που θα έρθουν από 13 χώρες του κόσμου, παρέχοντας:

• Ομάδα ιατρών και φυσικοθεραπευτών στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των αγώνων.
• Ασθενοφόρο έξω από το γήπεδο, για κάθε ενδεχόμενο.

Η συνεργασία ανάμεσα στο Metropolitan General και την ΟΣΕΚΑ δεν θα περιοριστεί μόνο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ξεκινά από αυτό, με στόχο να διαμορφωθεί ένα ευρύτερο πλαίσιο, καθώς είναι δεδομένη η ευαισθησία που δείχνει ο συγκεκριμένος ιατρικός φορέας.

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χρήστος Καλούδης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε το Metropolitan General, όχι μόνο για τη συνδρομή στην προσπάθειά μας να διοργανώσουμε με τον αρτιότερο τρόπο τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εκδήλωση μπάσκετ με αμαξίδιο στην ιστορία του αθλήματος, αλλά για την ευαισθησία με την οποία μας υποδέχθηκε. Ελπίζω ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας μακρόχρονης σχέσης και φυσικά είμαι περήφανος, γιατί φορείς αυτού του επιπέδου γίνονται αρωγοί μας».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του Metropolitan General, Σπύρος Κοτρώτσιος υποστήριξε: «Είναι χαρά μας να στηρίζουμε μια τόσο σημαντική προσπάθεια, όπως αυτή που γίνεται στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Το Metropolitan General είναι μια ευαισθητοποιημένη Μονάδα Υγείας, μέλος του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού Ομίλου Υγείας στη χώρα, που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί αυτό το κάλεσμα. Ευχόμαστε να συμβάλουμε ώστε η συγκεκριμένη πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα διοργάνωση, να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».

89034140 3079836778746101 6523911282305794048 n

Στη φωτογραφία ο Γενικός Διευθυντής του Metropolitan General, Σπύρος Κοτρώτσιος, και η Σοφία Πανδή, εκ μέρους της Εμπορικής Διεύθυνσης του Metropolitan General, μαζί με τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ, Χρήστο Καλούδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…