Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός: Σπάει το ρεκόρ των Χάσκις με τα Χανιά

Ολυμπιακός: Σπάει το ρεκόρ των Χάσκις με τα Χανιά

anna spyridopoulou olympiakos

Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα. Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη φιλοξενεί την Κυριακή (02/02 14:30, Βοηθητική Αίθουσα του ΣΕΦ) τα Χανιά για την 15η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να σπάσει το ρεκόρ των Χάσκις του Κονέκτικατ και να γίνει η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που έχει 112 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

H αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε ότι: «Προερχόμαστε από την αναμέτρηση με την Orman Genclik και θέλουμε να επιστρέψουμε με τον καλύτερο τρόπο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα Χανιά διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εμείς θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις και στόχος μας το αήττητο και η κατάκτηση του νταμπλ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…