Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο Παναθηναϊκός και η πρόληψη

Ο Παναθηναϊκός και η πρόληψη

Παπαντωνίου

Η Λάρισα υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό μετά την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος και ο Νώντας Παπαντωνίου μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε μεγάλη την πρόκληση ώστε να φανούν ανταγωνιστικοί. Παράλληλα, αναφερόμενος στα κρούσματα του κορονοϊού, ευχήθηκε κουράγιο και υπομονή, τονίζοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα σας.

Μετά από πολλές μέρες επιστροφή στη δράση. Επόμενος αντίπαλός μας ο Παναθηναϊκός.

Μεγάλη πρόκληση για μας καθώς πρόκειται για παιχνίδι χωρίς πρέπει. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να γίνουμε καλύτεροι από αυτό το παιχνίδι.

Ζούμε στον μικρόκοσμο του μπάσκετ και γενικά οι αθλητές είμαστε ευλογημένοι και μακριά από τα πραγματικά προβλήματα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Όμως δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους. Από τη μια τα κρούσματα του κοροναϊού και από την άλλη όλα αυτά που διαδραματίζονται στη Χίο και στη Λέσβο.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, ούτε να τοποθετηθώ πολιτικά, παρά μόνο να ευχηθώ κουράγιο για όλα αυτά που περνάνε , υπομονή, να βρεθούν λύσεις και πολλή προσοχή ώστε να αποφύγουμε τον ιό αυτό. Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση.

Καλό μπασκετικό Σαββατοκύριακο να έχουμε…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …