Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος O Μπάουμαν κατηγορεί τον Πανιώνιο για διαφθορά!

O Μπάουμαν κατηγορεί τον Πανιώνιο για διαφθορά!

Ο Μπράντον Μπάουμαν σήκωσε το γάντι μετά την καταγγελία του Πανιωνίου. Ο Αμερικανός με δήλωση του έκανε γνωστό ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης του χρωστάει λεφτά, ενώ την κατηγόρησε και για διαφθορά!

Αναλυτικά:

«Αθέτησαν τη συμφωνία μας. Το συμβόλαιό μου λέει ότι αν δεν με πληρώσουν σε διάστημα 20 ημέρες μετά την συμφωνηθείσα ημερομηνία, μπορώ να φύγω από την ομάδα. Όχι μόνο πέρασαν οι 20 μέρες, αλλά τους έδωσα κι ένα ακόμη περιθώριο, γιατί όταν μου έδωσαν ένα μέρος του μισθού, μου υποσχέθηκαν ότι θα λάβω τα υπόλοιπα μέσα σε 8 μέρες. Την 8η μέρα, είχα ήδη ζητήσει μια φορά τα λεφτά και ποτέ δεν πήρα απάντηση. Είχαμε ένα φιλικό εκείνη τη μέρα και κανείς δεν με προσέγγισε από τη διοίκηση. Νόμιζαν ότι, ως δια μαγείας, θα ξεχάσω όσα μου είχαν πει. Φτάσαμε σε σημείο να λένε τόσα ψέματα που δεν έβγαζαν νόημα. Δεν υπήρχε καμία καθαρότητα, έλεγαν εσφαλμένα πράγματα σε ατζέτες και παίκτες.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που είπα στον ατζέντη μου να τους ενημερώσει ότι φεύγει και πήρα τον προπονητή μου προσωπικά να του πω ότι φεύγω. Και το έκανα. Είχαμε μια καλή συζήτηση για 30 λεπτά και κατάλαβε απόλτυτα τη θέση μου. Και μου είπε να κάνω το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Τότε η διοίκηση άρχισε να θέλει να μου μιλήσει. Με έπαιρναν τηλέφωνα κι έστελναν μηνύματα ώστε να μιλήσουμε. Εγώ δεν ήθελα. Δεν μπορούσα να ανεχτώ νέα ψέματα. Το ήξεραν ότι δεν θα τους μιλήσω. Ήξερα ότι μπορώ να φύγω και ότι δεν μπορούν να κάνοουν κάτι γιατί αθέτησαν το συμβόλαιο. Οπότε επικοινώνησαν με εμένα και τον ατζέντη μου και μας είπαν ότι μπορώ να πάω στο γραφείο, να πάρω τα υπόλοιπα χρήματά μου και στη συνέχεια να αποχωρήσω.

Είπα ΟΚ. Πήγα στο γραφείο να τους συναντήσω. Όταν έφτασα εκεί, όχι μόνο δεν υπήρχαν λεφτά, αλλά προσπάθησαν να με πείσω να δεχθώ μια προφορική σύμφωνα, διότι θέλησαν να μου πουλήσουν ότι είχαν κάνει ένα λάθος με την ημερομηνία πληρωμής. Και μου είπαν ότι αν δεν δεχθώ την συμφωνία μπροστά τους, θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω για τι προβλήματα μιλούσαν, αλλά ήδη είχαν πει στον ατζέντη μου ότι δεν θα με αποδεσμεύσουν και ότι δεν θα δώσουν το letter of clearance. Τους είπα ότι θέλω τον υπόλοιπο μισθό μου πριν συζητήσουμε οτιδήποτε άλλο. Ουσιαστικά ήταν ήδη δύο μισθούς πίσω. Δεν μου έδιναν τα λεφτά. Μου έλεγαν να μείνω κι ότι θα πληρωθώ αν δεχθώ τη νέα συμφωνία. Δεν δέχθηκα και απογοητεύτηκα που χρησιμοποίησαν χρήματα που μου χρωστούσαν για να με ξεγελάσουν. Όταν είδαν ότι δεν το δέχομαι, δεν υπήρχε κάτι άλλο να πούμε.

Ο GM μου έστειλε μήνυμα λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει γιατί φεύγω και ότι τα έχουν κάνει όλα σωστά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα των πράξεών τους. Είναι η ζωή μας και δεν την λαμβάνουν υπ’ όψην. Υπογράφουμε συμβόλαιο που πρέπει να τηρούνται, αλλιώς υπάρχουν συνέπειες. Τόσο απλά. Υπάρχουν περισσότερα που έχουν κάνει και σε μένα και στην υπόλοιπη ομάδα. Θα μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες για όλα τα ψέματα και τη διαφθορά που αντιμετώπισα όσο έμεινα εκεί. Δεν είναι όμως το σωστό μέρος. Ήθελα απλώς να μοιραστώ την εκδοχή των πραγμάτων από τη μεριά μου. Στα 14 χρόνια καριέρας μου ποτέ δεν κατηγορήθηκα για έλλειψη επαγγελματισμού. Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι οι κατηγορίες εναντίον μου είναι 1000% εσφαλμένες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…