Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Το τελευταίο διάστημα έχουμε κακή νοοτροπία”

“Το τελευταίο διάστημα έχουμε κακή νοοτροπία”

aek

Η ΑΕΚ γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Μπαντίρμα στο κλειστό “Νίκος Γκάλης” για το BCL. Ο τεχνικός της ένωσης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα εστίασε στην κακή νοοτροπία που έχει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα αλλά και στους 96 πόντους που δέχθηκε.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Μπαντίρμα για τη νίκη αυτή. Την άξιζε. Έπαιξε με ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Για εμάς ήταν πολύ άσχημο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία και όχι το αποτέλεσμα. Έχουμε έμπειρους παίκτες και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι, αλλά ίσως ήρθαμε εδώ μόνο για περίπατο και όχι για να παίξουμε μπάσκετ. Γι αυτό η Μπαντίρμα σκόραρε 96 πόντους και έλεγξε το ματς».

Για τις περιστροφές της ΑΕΚ: «Είναι ξεκάθαρο ότι η νοοτροπία μας είναι κακή το τελευταίο διάστημα. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια είναι διαφορετικός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έπειτα. Πιστέψαμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά είμαστε. Η πραγματικότητα είναι πως δεν έχουμε πάρει το μάθημά μας. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε υποστεί ήττες. Τακτικά η Μπαντίρμα κυκλοφόρησε τη μπάλα. Δεν είναι μόνο οι περιστροφές, αλλά και η άμυνα, τα ριμπάουντ, το ένας εναντίον ενός. Ήταν όλα αυτά η κακή νοοτροπία που είχαμε. Μένουν 4 παιχνίδια και κάθε αγώνας είναι σημαντικός».

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…