Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν τα παρατήσαμε, κάναμε όλοι ένα βήμα μπροστά”

“Δεν τα παρατήσαμε, κάναμε όλοι ένα βήμα μπροστά”

bobby brown paok neptunas

Στο ντεμπούτο του στο Basketball Champions League, o Μπόμπι Μπράουν πέτυχε ένα το πιο κρίσιμο τρίποντο του αγώνα στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Νεπτούνας για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός guard μίλησε για τα συναισθήματά του μετά το παιχνίδι, αλλά και τις δύο καθοριστικές φάσεις στο τέλος του παιχνιδιού: Το block του Σάνον Σόρτερ και το δικό του μεγάλο τρίποντο.

«Νιώθω καλά, ειδικά για τον τρόπο που μείναμε όλοι μαζί και τη μάχη που δώσαμε ως το τέλος. Δεν τα παρατήσαμε, όταν μείναμε πίσω στο σκορ με 11 πόντους, επτά λεπτά πριν το τέλος. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που όλοι κάναμε ένα βήμα μπροστά και έπαιξε ο καθένας σημαντικό ρόλο. Αυτό που προσπάθησα εγώ, ήταν να κρατήσω όλη την ομάδα ενωμένη, με επτά λεπτά να απομένουν, είχε ακόμα πολύ δρόμο το παιχνίδι, για να μείνουμε όλοι μαζί ό,τι και να γίνεται. Είναι μια ολόκληρη… ζωή επτά λεπτά με έντεκα πόντους διαφορά! Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και γιατί μείναμε ενωμένοι ως το τέλος».

Για τις δύο σημαντικές φάσεις στο τέλος: «Ήταν μια πραγματικά σπουδαία άμυνα από τον Shorter, ήταν 4 εναντίον 1 και κατάφερε να βγάλει την άμυνα με ένα τρομερό block χωρίς να κάνει φάουλ! Ξέρω ότι είναι ένα έξυπνος παίκτης με μεγάλη θέληση που έχει τέτοιες φάσεις, αλλά ήταν τρελό το πώς έβγαλε αυτή την άμυνα. Στη συνέχεια ήξερα ότι έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Πήρα την μπάλα, ήξερα ότι ο χρόνος λιγόστευε και προτίμησα να μην κάνω drive αλλά να σουτάρω από την περιφέρεια. Είναι ένα σουτ από θέση που παίρνω κάθε μέρα στην προπόνηση και μπήκε! Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μπήκε! Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να επιστρέψουμε αύριο για τη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσουμε τη δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …