Κεντρική Γυναίκες Παναθηναϊκός: “Αν συμβεί ανάλογο περιστατικό, δεν πρόκειται να αγωνιστούμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας”

Παναθηναϊκός: “Αν συμβεί ανάλογο περιστατικό, δεν πρόκειται να αγωνιστούμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας”

Στο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με το Σπόρτινγκ 50 οπαδοί του τριφυλλιού μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και αυτό προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Με ανακοίνωση του τόνισε ότι αν συμβεί παρόμοιο περιστατικό σε αγώνα κάποιου τμήματος, αυτό δεν θα κατέβει να αγωνιστεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είναι ένας Σύλλογος με Αρχές, Αξίες και Ιστορία 112 ετών. Παραμένοντας πιστοί σε όλα αυτά αλλά και συνεπείς στα πιστεύω μας δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω σε γεγονότα που προσβάλλουν τον Σύλλογο και προάγουν μεθόδους που αμαυρώνουν την Ιστορία του.

Την Κυριακή 26/1 στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών με τον Σπόρτιγκ, 50 άτομα εισέβαλλαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια μην υπολογίζοντας τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που βρίσκονταν στην είσοδο του «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Κατόπιν τούτου δηλώνουμε ρητά πως την επόμενη φορά που θα λάβει χώρα ανάλογο περιστατικό σε οποιοδήποτε γήπεδο που αγωνίζεται τμήμα του Συλλόγου μας, αυτό δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απέχθειας σε αυτές τις μη Παναθηναϊκές τακτικές και συμπεριφορές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 10ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, είναι: Τετάρτη 14 Απρ…