Κεντρική NBA Κόμπι Μπράιαντ: Τα αίτια της τραγωδίας (pics)
NBA

Κόμπι Μπράιαντ: Τα αίτια της τραγωδίας (pics)

epota5mvuaat1kf 0

Πρώτη είδηση σε όλον τον κόσμο είναι η πτώση του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ που στοίχισε την ζωή του ίδιου, της κόρης του και άλλων 7 ατόμων. Τα αμερικανικά μέσα τις τελευταίες ώρες κάνουν τα πάντα ώστε να μάθουν τι ακριβώς συνέβη και το ελικόπτερο οδηγήθηκε στην πτώση.

Αρχικά λόγω της χαμηλής ορατότητας οι Αμερικανικές αρχές ζήτησαν από όλα τα ελικόπτερα να προσγειωθούν. Το ελικόπτερο του Κόμπι, το οποίο είχε απογειωθεί στις 21:05 με προορισμό την «Black Mamba Academy», με τον πιλότο να κάνει επί 15 λεπτά κύκλους πάνω από το Μπούρμπανγκ περιμένοντας σήμα από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, μόλις δόθηκε το σήμα για προσγείωση.

Κατά το διάστημα αυτό, η ομίχλη ανάγκασε τον πιλότο να στηρίζεται αποκλειστικά στην όραση του, ενώ λίγο νωρίτερα ο ελεγκτής του είχε πει ότι πετάει πολύ χαμηλά, χωρίς ο πρώτος να δηλώσει κάποια μηχανική βλάβη ή προειδοποίηση για την συντριβή.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 09:44 o πιλότος προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανεβάσει και πάλι πιο ψηλά το ελικόπτερο, για να έρθει η τραγική κατάληξη της συντριβής του στο Καλαμπάσας. Αυτό που μένει πλέον είναι η εξέταση του ελικοπτέρου από τους αρμόδιους για πιθανή μηχανική βλάβη, όπως και τις συνθήκες της ομίχλης.

kobe000 m42 m43

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…