Κεντρική NBA Κόμπι Μπράιαντ: Τα αίτια της τραγωδίας (pics)
NBA

Κόμπι Μπράιαντ: Τα αίτια της τραγωδίας (pics)

Πρώτη είδηση σε όλον τον κόσμο είναι η πτώση του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ που στοίχισε την ζωή του ίδιου, της κόρης του και άλλων 7 ατόμων. Τα αμερικανικά μέσα τις τελευταίες ώρες κάνουν τα πάντα ώστε να μάθουν τι ακριβώς συνέβη και το ελικόπτερο οδηγήθηκε στην πτώση.

Αρχικά λόγω της χαμηλής ορατότητας οι Αμερικανικές αρχές ζήτησαν από όλα τα ελικόπτερα να προσγειωθούν. Το ελικόπτερο του Κόμπι, το οποίο είχε απογειωθεί στις 21:05 με προορισμό την «Black Mamba Academy», με τον πιλότο να κάνει επί 15 λεπτά κύκλους πάνω από το Μπούρμπανγκ περιμένοντας σήμα από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, μόλις δόθηκε το σήμα για προσγείωση.

Κατά το διάστημα αυτό, η ομίχλη ανάγκασε τον πιλότο να στηρίζεται αποκλειστικά στην όραση του, ενώ λίγο νωρίτερα ο ελεγκτής του είχε πει ότι πετάει πολύ χαμηλά, χωρίς ο πρώτος να δηλώσει κάποια μηχανική βλάβη ή προειδοποίηση για την συντριβή.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 09:44 o πιλότος προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανεβάσει και πάλι πιο ψηλά το ελικόπτερο, για να έρθει η τραγική κατάληξη της συντριβής του στο Καλαμπάσας. Αυτό που μένει πλέον είναι η εξέταση του ελικοπτέρου από τους αρμόδιους για πιθανή μηχανική βλάβη, όπως και τις συνθήκες της ομίχλης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χειροκροτήματα στην άφιξη των αδελφών στα Σεπόλια

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκε το κοινό τους οι αδελφοί Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια ενόψει της…