Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Βραβεύτηκε η Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο για την πρωτιά στο Ευρωπαϊκό!

Βραβεύτηκε η Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο για την πρωτιά στο Ευρωπαϊκό!

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Caravel η Εθνική Ομάδα μπάσκετ με Αμαξίδιο βραβεύτηκε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Σόφια. Παρόντες στη μεγάλη εκδήλωση ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βουλευτές και εκπρόσωποι πολιτικών παρατάξεων, του επιχειρηματικού αλλά και του αθλητικού κόσμου.

Την ΟΣΕΚΑ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χρήστος Καλούδης, ο Έφορος Εθνικών Ομάδων Γρηγόρης Κοντοδήμος και παίκτες της Εθνικής Ομάδας. Τη βράβευση στην ομάδα μας έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Η ΟΣΕΚΑ θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Φουντουλάκη, τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που βρίσκεται στο πλευρό μας, αλλά και τον μεγάλο μας χορηγό τον ΟΠΑΠ, ο οποίος στηρίζει την Ομοσπονδία και με την αρωγή του η Εθνική Ομάδα έφτασε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Η Πάτρα αγκαλιάζει το μπάσκετ με αμαξίδιο

Στην Πάτρα είχε την ευκαιρία να βρεθεί ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χρήστος Καλούδης, μετά την πρ…