Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Βραβεύτηκε η Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο για την πρωτιά στο Ευρωπαϊκό!

Βραβεύτηκε η Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο για την πρωτιά στο Ευρωπαϊκό!

4972085 2048x1365 e1575575647302

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Caravel η Εθνική Ομάδα μπάσκετ με Αμαξίδιο βραβεύτηκε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Σόφια. Παρόντες στη μεγάλη εκδήλωση ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βουλευτές και εκπρόσωποι πολιτικών παρατάξεων, του επιχειρηματικού αλλά και του αθλητικού κόσμου.

Την ΟΣΕΚΑ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χρήστος Καλούδης, ο Έφορος Εθνικών Ομάδων Γρηγόρης Κοντοδήμος και παίκτες της Εθνικής Ομάδας. Τη βράβευση στην ομάδα μας έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

4972084 scaledΗ ΟΣΕΚΑ θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Φουντουλάκη, τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που βρίσκεται στο πλευρό μας, αλλά και τον μεγάλο μας χορηγό τον ΟΠΑΠ, ο οποίος στηρίζει την Ομοσπονδία και με την αρωγή του η Εθνική Ομάδα έφτασε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

4972083 scaled

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…