Κεντρική Λάρισα “Θέλαμε αντίδραση και ομαδικότητα”

“Θέλαμε αντίδραση και ομαδικότητα”

agelou

Στην τρίτη του νίκη στην φετινή basket league έφτασε η Λάρισα παίρνοντας την νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο, με τον Βαγγέλη Αγγέλου μιλώντας στην συνέντευξη τύπου να αναφέρεται στο καλό ξεκίνημα αλλά και στους κινδύνους για τους  οποίους που υπάρχουν όταν υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά από το ημίχρονο.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το σημερινό παιχνίδι το αντιμετωπίσαμε σαν μια σειρά από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Ζητήσαμε πρώτα απ΄ όλα να έχουν αντίδραση και ομαδικότητα οι παίκτες μας. Σήμερα ξεκινήσαμε δυνατά. Μπήκαν τα σουτ. Στο ημίχρονο είπαμε πως όταν παίρνεις τόση μεγάλη διαφορά υπάρχει ένας κίνδυνος.

Πρώτον, ο αντίπαλος να σουτάρει ανεξέλεγκτα και χωρίς πίεση. Οι διαιτητές έχουν άλλα κριτήρια λόγω διαφοράς του σκορ. Και το τρίτο, αν δεν μπουν τα σουτ που μπήκαν στο πρώτο μέρος υπάρχει πρόβλημα. Το Ρέθυμνο έκανε καλή προσπάθεια και εμείς χάσαμε πολλά μας σουτ. Σε καθοριστικό σημείο επιλέξαμε τις διεισδύσεις και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας και σήμερα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον Τσιλούλη και Φλόιντ, δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και έκαναν σημαντικό και αφανές έργο. Συνεχίζουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…