Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα”

“Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα”

vovoras

Ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή, δήλωσε ότι η ομάδα ακόμα χτίζεται αλλά είναι σε καλό δρόμο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα ενώ είναι πολύ καλή επιθετικά θέλει βελτίωση στην άμυνα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Παίξαμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για 40 λεπτά και αυτό πρέπει να κάνουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε ματς. Είχαμε πολλούς παίκτες με καλά ποσοστά, ο Φριντέτ ας πούμε ήταν καταπληκτικός , και ήρθε αυτή η νίκη με τόσο μεγάλο σκορ».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν χαλάρωσε παρά την κούραση από τα συνεχόμενα ματς και την εξασφάλιση της νίκης από νωρίς:

«Έχουμε ένα βαθύ ρόστερ που μας το επιτρέπει αυτό και είχαμε πει με τα παιδιά ότι θέλαμε να έχουμε την ίδια ένταση σε όλο το ματς χωρίς χαλάρωση. Ο Παναθηναϊκός χτίζεται ακόμα και όταν οι μέρες μεταξύ των αγώνων είναι τόσο λίγες, γίνονται αντίστοιχα και λιγότερες προπονήσεις οπότε πρέπει αυτά τα ματς να τα χρησιμοποιείς για να εφαρμόσεις πράγματα».

Για την ομάδα που αφήνει στον Πιτινο: «Ο κοουτς Πιτινο θέλει μία ομάδα που να χρησιμοποιεί πολύ τα χέρια της, να κάνει deflection, να τρέχει στον αιφνιδιασμό και γενικά δίνει βάρος στο physical game. Ο Παναθηναϊκός χτίζεται ακόμα και είναι σε καλό δρόμο. Έχουμε την καλύτερη επίθεση στη Euroleague αλλά πρέπει να βελτιώσουμε το αμυντικό κομμάτι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…