Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σταυρόπουλος σε παίκτες: “Να δώσετε όλοι σας το 100%”

Σταυρόπουλος σε παίκτες: “Να δώσετε όλοι σας το 100%”

stauropoulos

ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μετά την απομάκρυνση του Κώστα Φλεβαράκη. Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Χαραλαμπίδη, ενώ το παρών έδωσε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν το 100%.

«Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε σε όλη την ομάδα και ζήτησε από όλους τους παίκτες, να δώσουν το 100%, σε άμυνα και επίθεση, σε κάθε στιγμή της προπόνησης και των αγώνων, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα ως τώρα. «Πιστεύω ότι η εικόνα σας πρέπει και μπορεί να είναι διαφορετική. Και για αυτό περιμένω από όλους να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να επιστρέψουμε το Σάββατο στις νίκες, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Aaron Best. O Καναδός γκαρντ, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί πέλμα, υποβλήθηκε το πρωί σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε κάκωση και είναι πιθανό να επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας την Πέμπτη.

Λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης, βρέθηκε στο PAOK Sports Arena και ο Κώστας Φλεβαράκης, προκειμένου να αποχαιρετήσει την ομάδα. Μαζί του και ο συνεργάτης του Κώστας Παπάζογλου, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του και αποχωρεί από την ομάδα».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …