Κεντρική Διεθνή Σομπαθέλι-ΠΑΟΚ 76-66

Σομπαθέλι-ΠΑΟΚ 76-66

paok 2

Την δεύτερη του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο ΒCL γνώρισε ο ΠΑΟΚ χάνοντας στην Ουγγαρία από την Σομπαθέλι με σκορ 76-66, χάρη στην τεράστια αστοχία του στα σουτ εντός παιδιάς.

Πολύ εύστοχος ήταν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε προβάδισμα 9 πόντων με τρίποντο του Μπεστ 1 λεπτό πριν την λήξη του δεκαλέπτου, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στους 5 με δύο γρήγορα καλάθια.

Στην δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με το ημίχρονο να βρίσκει την ομάδα του Φλεβαράκη μπροστά με 4 (32-36).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν συγκεντρωμένοι δίνοντας την δυνατότητα στους γηπεδούχους να περάσουν μπροστά με το τρίτο δεκάλεπτο να λήγει ωστόσο υπέρ του δικεφάλου με 55-56. 

Στην τέταρτη περίοδο οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για την νίκη με το παιχνίδι να αποκτά μια άγρια ομορφιά και του διεκδικητές να εναλλάσσονται στο προβάδισμα. Αρχικά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με 57-56, με τον ΠΑΟΚ να αστοχεί σε δύο σερί τρίποντα σε μια φάση, δίνοντας την ευκαιρία στον Βάραντι να κάνει το 60-56 στην επόμενη φάση.

Στην συνέχεια του αγώνα και οι δύο ομάδες ήταν άστοχες με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει κάποιους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο με τον Λιούις για το 63-62. Στην επόμενη φάση και την ευκαιρία του ΠΑΟΚ να περάσει μπροστά χρεώθηκε με 5ο φάουλ ο Σαρικόπουλος με τους γηπεδούχους να ευστοχούν στην επόμενη φάση για το 65-62.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την αστοχία του ΠΑΟΚ από την γραμμή των βολών και την υπεροχή τους στον τομέα των ριμπάουντ πήραν προβάδισμα νίκης για το 69-62.

Ο Κώστας Φλεβαράκης πήρε τάιμ άουτ με ώστε να αλλάξει τα πράγματα, χωρίς επιτυχία όμως καθώς έκανε λάθος ο Λιούις με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν κι άλλο την διαφορά για το 72-63.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει στην συνέχεια με το τελικό 76-66 να δίνει την νίκη στους Ούγγρους.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 32-34, 55-56, 76-66

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…