Κεντρική Basket League Άρης Η φάση που θα μπορούσε να “φωνάζει” ο Άρης για το ντέρμπι (vid)

Η φάση που θα μπορούσε να “φωνάζει” ο Άρης για το ντέρμπι (vid)

dragisevic aris

Τα… παράπονα του ΠΑΟΚ για την διαιτησία του αγώνα με τον Άρη συνεχίστηκαν την Δευτέρα αφού μετά την ανακοίνωση της Κυριακής, την χθεσινή μέρα “ανέβηκαν” από την “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ πλάνα με συγκεκριμένες φάσεις.

Κατά την διάρκεια του ντέρμπι και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα για το ότι δεν χρεώθηκε φάουλ στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, όταν εκείνος αντικανονικά (κάνοντας φάουλ) έκλεψε την μπάλα από τον Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς.

Στον Άρη ξεκάθαρα δυσανασχετούν για την συγκεκριμένη φάση, με τον Σούλη Μαρκόπουλο -όπως δείχνει το βίντεο- να διαμαρτύρεται προς τους διαιτητές για ότι δεν δόθηκε φάουλ σε βάρος του αρχηγού των “ασπρόμαυρων”. Μια φάση η οποία έγινε ένα λεπτό πριν το τέλος (78-80 το σκορ εκείνη την στιγμή) και μετέπειτα, ο ΠΑΟΚ είχε νέα ευκαιρία να σκοράρει.

Αν το κατάφερνε, περίπου στα 45 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, τότε ο “Δικέφαλος” τότε θα έπαιρνε πολύ μεγάλο προβάδισμα για την νίκη και εκείνη η φάση με το φάουλ που δεν δόθηκε, θα αποτελούσε “μαχαιριά” για τον Άρη (όσον αφορά την υπόθεση νίκη) ο οποίος κάλλιστα τα τελευταία 24ωρα, αν ήταν εκείνος ο ηττημένος του ντέρμπι, θα μπορούσε να “φωνάζει” για το φάουλ που δεν δόθηκε και αντίστοιχα -αν το έκρινε απαραίτητο- να “βγάλει” ανακοίνωση, όπως έκανε ο ΠΑΟΚ για δικούς του λόγους.

Δείτε την φάση που διαμαρτύρεται η πλευρά του Άρη στο 2.16.25 του video και το replay στο 2.17.07

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…