Κεντρική Basket League Άρης “Ποτέ δεν έπαιξα σε μια τέτοια εκπληκτική ατμόσφαιρα!”

“Ποτέ δεν έπαιξα σε μια τέτοια εκπληκτική ατμόσφαιρα!”

aris morris aris

Θετικό το ντεμπούτο του Τζέιλεν Μόρις με την φανέλα του Άρη… Ο Αμερικανός πέτυχε 11 πόντους απέναντι στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας -κάποιες στιγμές- δείγμα του σπουδαίου ταλέντου του. Ο Αμερικανός ανέφερε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Ένιωσα θαυμάσια βλέποντας αυτό τον κόσμο να μας βοηθάει και να μας ‘κουβαλάει’ κατά την διάρκεια του αγώνα για να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη της χρονιάς. Ποτέ δεν έπαιξα σε μια τέτοια εκπληκτική ατμόσφαιρα! Γι’ αυτό στο ξεκίνημα ήμουν λίγο νευρικός, αλλά το θέμα είναι να παίξεις μπάσκετ. Αυτό κάνω σε όλη τη ζωή μου, οπότε ήταν ακόμα ένα παιχνίδι”.

Για το αν ένιωσε άγχος: “Αρχικά είχα άγχος αλλά μετέπειτα έπαιξα κανονικά. Προετοιμάστηκα όπως σε κάθε αγώνα. Άκουσα τη μουσική μου, hip hop, rap και φυσικά τον αγαπημένο μου Ντρέικ. Με προετοίμασαν και οι κόουτς για την τρελή ατμόσφαιρα που θα ζούσα, όπως συμβαίνει σ’ αυτά τα ντέρμπι και όσο περνούσε η ώρα το συνήθισα και έπαιξα αυτό που μπορούσα”.

Για την καλή παρουσία του στην τέταρτη περίοδο: “Είναι αλήθεια ότι στην αρχή ξεκίνησα νωθρά στο πρώτο ημίχρονο, όμως ήθελα να μπω πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Νομίζω ότι στη συνέχεια έπαιξα με περισσότερη ενέργεια, πέτυχα κάποια καλάθια και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει”.

Για την διαφορά του παιχνιδιού στις ΗΠΑ με τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού: “Σε αντίθεση με την Αμερική, εδώ υπάρχει περισσότερη κυκλοφορία. Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προσαρμόζομαι στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού”.

Για το ότι ο Άρης έχει ακόμη ένα δύσκολο ματς, αυτή την φορά απέναντι στον Ηρακλή και πόσο δύσκολο είναι αυτό: “Σίγουρα είναι δύσκολο γιατί πρέπει να αποκτήσουμε χημεία ως ομάδα. Όμως στο φινάλε πρέπει να παίξουμε μπάσκετ, οπότε οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…