Κεντρική Basket League Άρης Προς το τέλος το… σήριαλ Μποχωρίδη

Προς το τέλος το… σήριαλ Μποχωρίδη

aris promitheas

Η υπόθεση του Λευτέρη Μποχωρίδη έχει “τραβήξει” πολύ, αλλά αναμένονται νεότερα. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής πρόκειται να μιλήσει με τον Δημήτρη Γουλιέλμο για να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι. Ολα δείχνουν πως θα “έρθει” το “διαζύγιο” αφού ο Άρης δεν μπορεί να “κρατήσει” έναν παίκτη με… πίεση και ο οποίος θεωρεί μεγάλη οικονομική ευκαιρία τον Παναθηναϊκό.

Για να πάρει την ελευθέρας του, όμως, ο Μποχωρίδης θα πρέπει να “χαρίσει” οφειλόμενα στον Άρη. Ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα, μόνο με όρους των “κιτρίνων”… Ενδεχομένως μαζί με αυτή την υπόθεση, να υπάρχει και αίσιο τέλος στο θέμα του Βασίλη Καββαδά σχετικά με το ban. Μποχωρίδης και Καββαδάς έχουν τον ίδιο ατζέντη και η ΚΑΕ πρέπει να πάρει την υπογραφή του δεύτερου σε ό,τι αφορά την διευθέτηση του ζητήματος των οφειλών για την υπόθεση της απαγόρευσης των μεταγραφών.

Αναφορικά με το θέμα του ban, το “αγκάθι” είναι ο Μάικλ Τζένκινς καθώς οριστική λύση δεν έχει βρεθεί. Αν, όμως, ο Άρης έχει λύσει όλα τα υπόλοιπα θέματα του ban και… τυπικά, δηλαδή με τις σχετικές υπογραφές, θα ζητήσει από την FIBA να μεσολαβήσει για να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα του Τζένκινς, που θα είναι το μοναδικό “ανοιχτό” ζήτημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…