Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Λευτέρης Μποχωρίδης

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι.

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Περιστέρι στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου αύριο Σάββατο (15/03, 17:15) και ο Λευτέρης Μποχωρίδης ταξίδεψε με την αποστολή για την Αθήνα. Ο Έλληνας διεθνής είχε υποστεί διάστρεμμα και δεν συμμετείχε στους αγώνες και τις προπονήσεις της ομάδας, όπως φαίνεται όμως η κατάστασή του είναι καλύτερη και είναι πλέον στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Αντίθετα, εκτός μάχης εξακολουθεί να είναι ο Τζόναθαν Σταρκ για δεύτερο συνεχόμενο ματς, καθώς και οι Γκάλινατ – Φλιώνης, συνεχίζουν τις θεραπείες.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Ο ΑΡΗΣ Midea αντιμετωπίζει το Σάββατο 16/03 (17:15, ΕΡΤ3) το Περιστέρι bwin στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα (15/03), με μία μεσημεριανή προπόνηση. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα, συμμετείχε στο πρόγραμμα και θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. Εκτός θα παραμείνει, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο Τζόναθαν Σταρκ, ενώ οι Ρομπέρτο Γκάλινατ και Γιώργος Φίλλιος συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο με τη χρήση βίντεο. Η αποστολή του ΑΡΗ Midea αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και την απαρτίζουν οι:

1 Διαμαντής Σλαφτσάκης

3 Ίσμαελ Σανόγκο

4 Βασίλης Τολιόπουλος

7 Δημήτρης Κατσίβελης

9 Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

18 Νίκος Περσίδης

22 Σίλβιο Ντε Σόουζα

25 Ρόνι Χάρελ

26 Ανδρέας Καλόγηρος

30 Κρις Μπάνκστον

44 Έρικ Ριντ JR

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…