Κεντρική Basket League Ρέθυμνο O νέος συμπαίκτης του Ρεθύμνου

O νέος συμπαίκτης του Ρεθύμνου

Το Ρέθυμνο βρήκε έναν ισχυρό συμπαίκτη για τη νέα χρονιά, καθώς ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με την Betshop. Η κρητική ομάδα και η στοιχιματική εταιρία θα πορευτούν μαζί τη νέα σεζόν και ευελπιστούν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει οι Κρητικοί.

Αναλυτικά:

“Το επόμενο μπασκετικό αστέρι της Betshop είναι και επίσημα το ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και την υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό!
Η ομάδα μας, η οποία διανύει την 9η συνεχή της χρονιά στην BASKET LEAGUE και τη 10η συνολικά, αποτελεί μιά οικογένεια με αθλητικά ιδεώδη και ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.
Η δύναμή μας είναι οι φίλαθλοί μας και οι δράσεις μας που υπερβαίνουν τα όρια του μπάσκετ και του αθλητισμού και εκτείνονται στην κοινωνία, που τόσο έχει ανάγκη από υγιείς δράσεις και συμπράξεις!

Στο πλαίσιο της αναγγελίας της χορηγίας, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS κ. Κωστής Ζομπανάκης δήλωσε: «Το ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS είναι μία ομάδα που στηρίζεται στους ανθρώπους που την αγαπούν και την εμπιστεύονται, προσπαθώντας πάντοτε να ανταποδίδει αυτή την αγάπη, είτε με νίκες εντός αγωνιστικού χώρου, είτε με την κοινωνική προσφορά. Τη φετινή χρονιά θα έχουμε δίπλα μας έναν ισχυρό συμπαίκτη, ο οποίος έχει αποδείξει την αγάπη του για τον αθλητισμό, αναγνωρίζοντας το αγωνιστικό αλλά και το κοινωνικό μας έργο. Ευχαριστούμε θερμά τον νέο μας φίλο, τη B2B GAMING SERVICES, υποσχόμενοι πως θα «ιδρώσουμε» τη φανέλα της BETSHOP!»

Ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, της ηγετικής, καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας η οποία προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς www.betshop.gr δήλωσε: «Η ομάδα του ΡΕΘΥΜΝΟΥ CRETAN KINGS παρουσιάζει σημαντική δυναμική και αποτελεί παράδειγμα επιμονής και αγωνιστικού ήθους. Επομένως η Betshop δεν θα μπορούσε να λείπει από την Κρήτη της καρδιάς μας! και την ομάδα του ΡΕΘΥΜΝΟΥ, το μοναδικό εκπρόσωπο της Κρήτης στα μεγάλα «σαλόνια» του Ελληνικού πρωταθλήματος. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε σταθερά να εμπνέετε τον αθλητικό κόσμο και την κοινωνία με τις νίκες σας όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στις πρότυπες κοινωνικές σας δράσεις, οι οποίες γεφυρώνουν τον αθλητισμό με τον πολιτισμό και την κοινωνία. Μιλάμε τη γλώσσα σας!»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…