Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Καλογιαννίδης: “Να μην υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο”

Καλογιαννίδης: “Να μην υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο”

filippos kalogiannidis trikala

Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης έγραψε το πρώτο του blog στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Κολοσσού με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά:

«Γεια σας!

Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες και να γίνει ένα ωραίο και εντυπωσιακό πρωτάθλημα, χωρίς βία. Προσωπικά, χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να μοιράζομαι ξανά τις σκέψεις μου με τον κόσμο μέσω του blog, αυτή τη φορά βέβαια από άλλη ομάδα. Αυτό το καλοκαίρι ο Κολοσσός H Hotels έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία και είναι από τις ομάδες που σίγουρα αξίζουν να βρίσκονται στην Basket League.

Χαίρομαι που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Κολοσσού και ήδη έχω γνωρίσει εξαιρετικούς και φιλόξενους ανθρώπους τόσο στην ομάδα, όσο και στο νησί της Ρόδου. Φέτος, η ομάδα είναι καινούρια και ουσιαστικά ξεκίνησε από το μηδέν. Ωστόσο, με την εμπειρία που έχει το προπονητικό επιτελείο δουλέψαμε αρκετά και σωστά στην προετοιμασία, ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο. Στην ομάδα υπάρχουν εξαιρετικοί χαρακτήρες και έτσι έχει δημιουργηθεί ένα καλό κλίμα, ενόψει της έναρξης της σεζόν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά, ώστε να είναι έτοιμο το νέο μας γήπεδο.

Τώρα, ξεκινάμε το πρωτάθλημα με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Σχεδόν πάντα στις πρεμιέρες, η πίεση είναι στον γηπεδούχο και γι’ αυτό είναι δύσκολες. Από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νίκη και γι’ αυτό θα πρέπει να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Επίσης, περιμένουμε και την στήριξη του κόσμου, θέλουμε να αγκαλιάσει την ομάδα και να γίνει ο έκτος μας παίκτης.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Φίλιππος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…