Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: Ξεκίνησε η προπώληση των διαρκείας, εδώ θα τα προμηθευτείτε!

Ηρακλής: Ξεκίνησε η προπώληση των διαρκείας, εδώ θα τα προμηθευτείτε!

iraklis800x538 e1567172271178

Η ΚΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν. Παράλληλα ο γηραιός ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας με την ticketmaster.gr, καθώς και τα υπόλοιπα σημεία πώλησης των εισιτηρίων.

Διαβάστε αναλυτικά:

Προμηθευτείτε εδώ τα εισιτήρια της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για την περίοδο 2019-20

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα, με πολυσχιδή δραστηριότητα και Εθνική προσφορά, με πλήθος διακρίσεων σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, με αθλητές που τίμησαν τα Ελληνικά χρώματα, δόξασαν τις αρχές του Συλλόγου και πρόσφεραν σε αγώνες της Πατρίδας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, το 1870 στην Κωνσταντινούπολη δημιουργήθηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής, ο αρχαιότερος σύλλογος της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Τα γραφεία του ήταν στην περιοχή του Ταταύλα, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Το 1892 στη Βιέννη υπήρξε συνάντηση Ελλήνων από τη Θεσσαλονίκη και των επικεφαλής του Ηρακλή από την Κωνσταντινούπολη, όπου αποφασίστηκε η ταυτόχρονη επίσημη ίδρυση του Ηρακλή σε Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολη με σκοπό τη βοήθεια του αγώνα για την αποτίναξη του τούρκικου ζυγού και το 1896 αποφασίστηκε να ονομαστεί προσωρινά “Όμιλος Φιλομούσων” στη Θεσσαλονίκη. Το γήπεδο του Ηρακλή στην Κωνσταντινούπολη βρισκόταν στην περιοχή του Πέρα και πέρασε στα χέρια της Τούρκικης κυβέρνησης το 1983. Επίσημη ημερομηνία ιδρύσεως, κατόπιν διαδικασιών, ορίστηκε η 29η Νοεμβρίου 1908.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

Για την αγορά των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η δήλωση έγκυρου προσωπικού πιστοποιητικού (ΑΔΤ, Διαβατήριο) καθώς και ΑΜΚΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

– www.ticketmaster.gr

– Ticketmaster Call Center: 210-8938111 (Δευτ. – Κυρ 09:00-21:00)

Με μετρητά:

– Εκδοτήρια Κλειστού Ιβανώφειου Γηπέδου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…