Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ: “Είμαστε στο πλευρό της ΚΑΕ για την σωτηρία και την υπερηφάνεια της”

Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ: “Είμαστε στο πλευρό της ΚΑΕ για την σωτηρία και την υπερηφάνεια της”

palaimaxoi paok e1567170248652

Σε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του προχώρησαν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, και αποφάσισαν να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια της να επανέλθει και να εξυγιανθεί.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 27-8-2019 και ώρα 21.00, συνεδρίασε εκτάκτως το ΔΣ του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚ, υπό την προεδρία του Προέδρου Ιωάννη Πολίτη με την παρουσία σημαντικού αριθμού μελών του Συλλόγου, με θέμα τη στήριξη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Επιβεβαιώθηκε η επιθυμία ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ να σταθεί αρωγός στο πλευρό της ΚΑΕ και όσων προσπαθούν για την εξασφάλιση της σωτηρίας της ΚΑΕ και της περηφάνιας του ΠΑΟΚ. Η αδράνεια, η εύκολη κριτική και η μεμψιμοιρία δεν αρμόζουν σε κανέναν που έχει φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος. Κανένας δεν περισσεύει, αλλά και σε κανέναν δεν επιτρέπεται να μείνει απλός θεατής μπροστά στον σοβαρό κίνδυνο να καταγραφεί η πιο μελανή σελίδα της ιστορίας μας.

Συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, αποφασίστηκε ομόφωνα ο Σύλλογος να συνδράμει με κάθε τρόπο στην προσπάθεια που γίνεται και για το λόγο αυτό: Α) να προβεί στην οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την «αγορά» ενός box πέριξ του αγωνιστικού χώρου, όπου θα φιλοξενούνται μέλη του Συλλόγου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και θα φέρει τον τίτλο «Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές ΠΑΟΚ», Β) να δηλώσει απερίφραστα την αμέριστη συμπαράσταση προς τη διοίκηση της ΚΑΕ και τους ανθρώπους που στελεχώνουν το αγωνιστικό τμήμα, πολλοί εκ των οποίων αποτελούν μέλη της οικογένειας των παλαιμάχων, Γ) να καλέσει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ σε συσπείρωση και ομοψυχία και να καταβληθεί από όλους κάθε προσπάθεια για ενεργοποίηση όλων των Παοκτσήδων, ώστε να βρεθεί βιώσιμη λύση για την ομάδα μπάσκετ».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …