Κεντρική Γ' Εθνική Ο Καφρίτσας εγγυητής για έναν ασυναγώνιστο Ερμή Σχηματαρίου

Ο Καφρίτσας εγγυητής για έναν ασυναγώνιστο Ερμή Σχηματαρίου

Με πλάνο, μεθοδικότητα και κυρίως την σφραγίδα του διοικητικού ηγέτη Νίκου Καφρίτσα και του τεχνικού της ομάδας Νίκου Οικονόμου προχωράει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ερμή Σχηματαρίου.

Η διοίκηση του συλλόγου έχοντας όραμα και στόχο να δημιουργήσει μια ασυναγώνιστη ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν υπολόγισε κόστος και δυνάμεις προκειμένου να πραγματοποιήσει το σχέδιο του προπονητή.

Ο Νίκος Καφρίτσας με συντονισμένες κινήσεις προχώρησε στην συμφωνία με παίκτες (Γκοντόπουλος, Δέδες, Δημητριάδης, Γιανναλέτσος, Κοπακάκης, Σιδέρης και Κουλούρης) οι οποίοι θα δώσουν στον Ερμή Σχηματαρίου, ποιότητα, εμπειρία, φρεσκάδα, ενέργεια και μέλλον.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ, έχει δαπανήσει αρκετό προσωπικό χρόνο και κυρίως χρήματα για να υπηρετήσει το σπορ και από την θέση του «ισχυρού άνδρα» του Ερμή Σχηματαρίου είναι διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δει τον σύλλογο να μεγαλώνει αγωνιστικά, αλλά και σε επίπεδο δυναμικής δημιουργώντας μια νέα πρόταση για το ελληνικό μπάσκετ.

Ξέρει καλά ο ίδιος και οι συνεργάτες του ότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να πραγματωθούν οι στόχοι, αλλά έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη την ημέρα για την ομάδα (ο πρόεδρος Φάνης Φλώτσιος) και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να μην λείψει τίποτε από τον Νίκο Οικονόμου και τους συνεργάτες του στην προσπάθεια για να καταστήσουν τον Ερμή, τον μεγάλο πρωταγωνιστή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Καλαμάτα: Ανανέωσε ο Μπάκας [pic]

Τη φανέλα της Καλαμάτας θα συνεχίσει να φοράει ο Γιώργος Μπάκας. Ο 40χρονος καλαθοσφαιριστ…