Κεντρική Basket League Περιστέρι Νέος εμπορικός διευθυντής στο Περιστέρι

Νέος εμπορικός διευθυντής στο Περιστέρι

Το Περιστέρι μετά την φοβερή επιστροφή του στην Α1 και την εξαιρετική χρονιά που έκανε, φέτος μεγαλώνει συνολικά ως ομάδα, ενισχύοντας παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι και το στελεχικό δυναμικό της ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, προσέλαβε τον Γιάννη Λυρά, ο οποίος με την μεγάλη του εμπειρία στο αθλητικό marketing, θα αναλάβει το πόστο του εμπορικού διευθυντή.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Λυρά, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Εμπορικού διευθυντή. Ένας άνθρωπος με εμπειρία στον χώρο του Marketing και της διαφήμισης ενισχύει το δυναμικό της ομάδας.

Who is who

Γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου του 1987, ο Γιάννης Λυράς διετέλεσε Commercial Manager στην εταιρία Taf Sports Marketing S.A. Επί δύο έτη (2017-2019) εργάστηκε στις πωλήσεις διαφημιστικών δικαιωμάτων στο κομμάτι των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ συνεργαζόμενος με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Α.Ε.Κ. κ.α., καθώς επίσης και στην διαχείριση budget πελατών για την μέγιστη διαφημιστική προβολή της εταιρίας σε αθλητικά γεγονότα.

Έχει υπάρξει, επίσης, Corporate Expert της εταιρίας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», HR Manager τεχνικού τμήματος & Sales manager της εταιρίας «SATnVoice» καθώς και υπεύθυνος καταστημάτων της εταιρίας «Forthnet».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Λαύριο και Περιστέρι- Σκόρπισαν χαμόγελα και προχωρούν

Το bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19 πέρασε στην Ιστορία και πλέον οι τέσσερις ομάδες που σ…