Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Μίλωνας: Τριπλή ανανέωση!

Μίλωνας: Τριπλή ανανέωση!

milon

Ο Μίλωνας προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και ανακοίνωσε την παραμονή ακόμη τριών παικτών. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα συνεχίσουν να φορούν οι Γιάννης ΠαπανικολόπουλοςΆγγελος Καραγιαννίδης και Πάνος Γαλάνης.

Αναλυτικά:

“Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παραμονή στην ομάδα για την επόμενη χρονιά, τριών εκ των στυλοβατών της ομάδας, για την περίοδο 2018-19.

Παραμένουν λοιπόν στην οικογένεια του Μίλωνα, ο 2ος αρχηγός της ομάδας ο Γιάννης Παπανικολόπουλος, η μεγάλη καρδιά της ομάδας ο Αγγελος Καραγιαννίδης, και ο μικρος της παρέας, αλλά με πολύ μέλλον μπροστά του ο Πάνος Γαλάνης.

Καλή επιτυχία και στους τρεις , με υγεία πάνω από όλα.»

Οι πρωταγωνιστές δήλωσαν

Μιχάλης Σακελλαρίδης, πρόεδρος του Συλλόγου : Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για ένα παράγοντα σαν εμένα με την τόσο μεγάλη εμπειρία, αλλά και τον ρομαντισμό που με διακατέχει, από το να έχω την δυνατότητα, να κρατάω τον κορμό της Ομάδας, έτσι ώστε να παραμένει η οικογενειακή διάθεση που μας διακρίνει. Όταν μάλιστα αυτό συνδυάζεται (οπως είναι απαραίτητο άλλωστε ) με μια τοσο καλή αγωνιστική παρουσία, όπως αυτή των τριών παιδιών η χαρά είνα μεγαλύτερη.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση τόσο του δικού μας Γιάννη, αλλά και του Άγγελου, ένα παιδί που με τον χαρακτήρα του και την μαχητικότητά του μας κέρδισε όλους, αλλά και με του Πάνου που με την σοβαρότητα του και την εργατικότητα, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον του ανήκει. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.

Νίκος Κολλίντζας Γενικός γραμματέας του Συλλόγου: Τρία ακόμη αγαπημένα παιδιά της περασμένης περιόδου, θα είναι και πάλι μαζί μας.  Ο Γιάννης, πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί κάτι διαφορετικό, ο Άγγελος με την μεγάλη καρδιά, αλλά και το alter ego μου (ξέρει αυτός τι εννοώ) ο Πάνος θα είναι κοντά στην οικογένεια μας και στην Ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι συγκινημένος, και πλέον μόλις ανακοινωθεί και κάτι ακόμη……θα μπορώ να φυγω ήσυχος, για τις μουσικές μου καλοκαιρινές διακοπές.Καλή χρονιά, και εύχομαι υγεία και επιτυχίες σε όλους.

Νίκος Στεργίου, Μέλος επιτροπής μπάσκετ. Είμαι ενεργός παράγοντας στην ομάδα του Μίλωνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το τελευταίο διάστημα, αν και ήμουν πολύ κοντά στην Ομάδα, λόγω προσωπικων υποχρεώσεων δεν είχα ενεργό ρόλο στην ομάδα μπάσκετ, αν και ήμουν πολύ ενεργός στα του Συλλόγου. Η χαρά μου που επιστρέφω στα της Ομάδας, (γιατί η μεγάλη μου αγάπη είναι το μπάσκετ), είναι πολύ μεγάλη. Γίνεται μεγαλύτερη όταν βλέπω μια τόσο αγαπημένη οικογένεια, που κατά την γνώμη μου είναι και το βασικό συστατικό της επιτυχίας. Στα πλαίσια αυτής της οικογένειας, η παραμονή των τριών αθλητών με ενθουσιάζει. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω αυτό το καταπληκτικό κλίμα που υπάρχει, και τα παιδιά να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε ότι και αν με χρειαστουν. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ, ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!!!!!

Δημήτρης Αποσκίτης προπονητής: Η χαρά για έναν προπονητή το να μπορεί αλλά και να θέλει να κρατήσει, τον κορμό της προηγούμενης χρονιάς, είναι πολύ μεγάλη. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα θα συνεχίσει με τον ίδιο κορμό, και ξέρω ότι μπορούμε και καλύτερα, και τα καλύτερα έρχονται. Εύχομαι και στα τρια παιδιά υγεία, και σε όλους μας επιτυχίες.

Γιάννης Παπανικολόπουλος: Τα λόγια είναι περιττά. Είμαι εδώ πάρα πολλά χρόνια, και αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα είναι μοναδικό και μιλάω όχι μόνο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και για το κλίμα. Είμαι απλά πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην οικογένεια του Μίλωνα.Τα καλύτερα έρχονται.

Άγγελος Καραγιαννίδης: Θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχο, γιατί ήμουν τυχερός να περάσω ένα μεγάλο κομμάτι της μπασκετικής μου πορείας σε σωματεία με πολύ καλό κλίμα, όπως στον Εσπερο που ήμουν εκεί για πολλά χρόνια. Όπως είπα και στον κόουτς, όταν ήρθα πέρυσι στην ομάδα, ένα πράγμα που με ανησυχούσε λίγο, ήταν αν θα έβρισκα κάτι αντίστοιχο η τουλάχιστον κάτι κοντινό. Όχι μόνο το βρήκα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στο ίδιο περιβάλλον με τους ίδιους ανθρώπους δίπλα μου, αλλά και με τους λίγους νέους συμπαίχτες που ήδη ήρθαν να είναι εξίσου καταπληκτικά παιδιά. Η Ομάδα είναι για ψηλά και όποιος δεν το ξέρει θα το μάθει σύντομα. Καλή χρονιά σε όλους.

Πάνος Γαλάνης: Ευχαριστώ τους coaches αλλά και τους συμπαίχτες μου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Πέρασα μια καταπληκτική χρονιά και θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που είχα αυτή την ευκαιρία. Καταλαβαίνω ότι φέτος οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και θα προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …