Κεντρική Β' Εθνική Μαχητές Πειραματικού Πεύκων: Από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα (pic)

Μαχητές Πειραματικού Πεύκων: Από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα (pic)

maxhites maxites peiramatikou peukon

Οι Μαχητές Πειραμαικού Πεύκων δίνουν μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομής του και θέλουν η ανδρική τους ομάδας να απαρτίζεται από παίκτες από την Ακαδημία. Η ομάδα ανακοίνωσε ότι τη νέα χρονιά στο ρόστερ θα βρίσκονται τρεις παίκτες και συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Αλεξίου, Μπάρτζης Ιωάννης και Παναγιώτης Ριζόπουλος.

Αναλυτικά:

Κάθε ομάδα που βρίσκεται στις Εθνικές κατηγορίες και διατηρεί και αγωνιστικές υποδομές, εύχεται να βρεθεί στο σημείο να πλαισιώνει την ανδρική της ομάδα με “δικά” της παιδιά.

Ήμαστε στη χαρούμενη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή 3 αθλητών των υποδομών μας στην ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας της σεζόν 2019-2020. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Αλεξίου, Μπάρτζη Ιωάννη και Παναγιώτη Ριζόπουλο. Οι 3 αυτοί αθλητές μας, επιλέχθηκαν από τον coach Χατζηκυριακίδη και θα είναι μέλη του rotation της ανδρικής μας ομάδας. Πέρσι και οι 3 αθλητές ήταν πρωταγωνιστές του εφηβικού μας τμήματος που έφτασε μέχρι τους 8 της Θεσσαλονίκης καθώς και συμμετείχαν στην ομάδα Νέων μας που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο  Πρωτάθλημα Κ-20 της ΕΚΑΣΘ.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …