Κεντρική Γ' Εθνική Δεν συνεχίζει στον ΝΕΟΛ ο Ανδρικόπουλος

Δεν συνεχίζει στον ΝΕΟΛ ο Ανδρικόπουλος

petros andrikopoulos neol

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με την φανέλα του ΝΕΟΛ ο Πέτρος Ανδρικόπουλος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία για την επόμενη σεζόν και ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ανδρικόπουλος έκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο και ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ληξουρίου. Ωστοσο ένας τραυματισμός και η άρνηση της ομάδας να μπει σε διαδικασία αποκατάστασης άμεσα, κράτησαν τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή μακριά από τον καλό του εαυτό.

Παρ όλα αυτά ακόμα και τραυματίας, υπήρξαν αγώνες που ήταν καταλυτικός και η συνεισφορά του ήταν πολύ σημαντική ώστε να πραγματοποιηθεί ο στόχος της ομάδας. Οντας πλέον υγιής, καθώς η ομάδα του ΝΕΟΛ του παρείχε την ιατρική κάλυψη αποκατάστασης με την λήξη του πρωταθλήματος, όπως είχαν συμφωνήσει, είναι σε διαπραγματεύσεις με ομάδες τόσο της επαρχίας όσο και της Αθήνας.

Τέλος, ο παίκτης μας ανέφερε ότι θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση κ τους φιλάθλους κ ιδιαίτερα τους οργανωμένους φιλάθλους NEOL ULTRA EGKELADOS.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…