Κεντρική Basket League 30% Α1-70% Α2 η Καρδίτσα με τα ισχύοντα δεδομένα-Πανέτοιμος ο Ερμής Αγιάς για το οκ!

30% Α1-70% Α2 η Καρδίτσα με τα ισχύοντα δεδομένα-Πανέτοιμος ο Ερμής Αγιάς για το οκ!

Μια πολύ αγωνιώδης εβδομάδα περιμένει την ΕΟΚ και τoν ΕΣΑΚΕ για το ποια ομάδα θα ανέβει στην Α1. Η Καρδίτσα έχει επιδοθεί σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου για να προλάβει τις ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις, έχοντας παράλληλα τη στήριξη της τοπικής αρχής για την ετοιμότητα του γηπέδου.

Το πιο ζόρικο όμως για τους Θεσσαλούς είναι πως τα χρήματα πρέπει να βρεθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ετσι, παρά την κινητοποίηση όλων των φορέων και με δεδομένο πως χρειάζεται επενδυτής, οι πιθανότητες, για να αποδεχθεί η ομάδα την πρόσκληση είναι 30%. Μάλιστα, μέχρι σήμερα το βράδυ όπως έλεγαν οι άνθρωποι της Καρδίτσας θα είναι σε θέση να γνωρίζουν την ακριβή τους θέση, αφού θέλουν να είναι απόλυτα συνεπείς με την ομάδα. Οπότε, κατά 70% η Καρδίτσα θα είναι στην Α2, εκτός αν αλλάξουν θεαματικά τα δεδομένα μέχρι αύριο το πρωί, οπότε και λήγει θεωρητικά η προθεσμία.

Από την άλλη μεριά, ο Θόδωρος Ριζούλης, στον Ερμή Αγιάς είναι έτοιμος να αναλάβει το κόστος και τη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας για την Α1. Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή τη θέση του και ζήτησε αρχικά τη συνδρομή και των άλλων επιχειρηματιών, αλλά δε βρήκε υποστήριξη. “Θα περιμένουμε τις εξελίξεις, είμαστε αισιόδοξοι”, έλεγε ο Θόδωρος Ριζούλης στο ebasket.gr, οπότε οι έτεροι Θεσσαλοί είναι έτοιμοι να πουν το ναι, αν τελικά επιλεγούν. Το μπάτζετ αναμένεται να φτάσει και 700.000 ευρώ, οπότε η Λάρισα θα έχει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Μάλιστα, το όνομα θα αλλάξει και θα γίνει μάλλον LARISA BC.

Τέλος, αουτσάιντερ παραμένει ο Κόροιβος Αμαλιάδας λόγω της παρουσίας Κυπρίων επιχειρηματιών, αλλά δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες!

Νέα πιθανή απόφαση θα παρθεί την Τρίτη, αφού την προηγούμενη φορά λόγω έλλειψης χρόνου δεν πρόλαβε ο ΕΣΑΚΕ να ολοκληρώσει όλα τα θέματα!Πάντα σε συνεργασία με την ΕΟΚ, που θα συμμετέχει στη σχετική πενταμελή επιτροπή.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Τζινόμπιλι: Eπιστρέφει στους Σπερς

Ο παλαίμαχος «αστέρας» του ΝΒΑ, Μανού Τζινόμπιλι έμεινε στην ομάδα του Σαν Αντόνιο 16 χρόν…