Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Σε αυτή την φουρνιά υπάρχει μεγάλο ταλέντο, έχουμε μεγάλη όρεξη”

“Σε αυτή την φουρνιά υπάρχει μεγάλο ταλέντο, έχουμε μεγάλη όρεξη”

giannis kastritis ethniki u19

Για την Εθνική ομάδα U19 μίλησε ο Γιάννης Καστρίτης, με την ομάδα του να προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο  του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα είπε:

“H διοργάνωση γίνεται στην έδρα μας και αυτό αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο για όλους μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα Παγκόσμιο, οι ομάδες είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Μιλάμε για υπερδυνάμεις, θα δούμε τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Αργεντινή, Γάλλοι, Σέρβοι, Λιθουανοί… Γενικά είναι ένα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου. Το σημαντικό για εμάς είναι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας την προπόνηση και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Δεν οριοθετούμε κάποιον στόχο, δεν βάζουμε ταβάνι. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μία φουρνιά χωρίς μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχει τεράστιο κίνητρο. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών, κάποιοι έδιναν πανελλήνιες, ο Καράμπελας και ο Ρογκαβόπουλος έπαιζαν στους μικρούς τελικούς. Τώρα τα αφήνουμε όλα πίσω μας και περιμένουμε το Παγκόσμιο με μεγάλη όρεξη και κίνητρο.

Κάθε γενιά έχει ταλέντο και παίκτες που ξεχωρίζουν. Το σημαντικό για μένα είναι να ξέρουμε τι απαιτήσεις πρέπει να έχουμε. Το αποτέλεσμα δεν έχει τόση μεγάλη σημασία για μένα, το σημαντικό είναι να ξέρουν πως να συμπεριφέρονται στην καθημερινότητά τους και στα παιχνίδια, όπως αρμόζει σε επαγγελματίες παίκτες. Να προετοιμάζονται για τους συλλόγους τους και το μέλλον. Σε αυτή την φουρνιά υπάρχει μεγάλο ταλέντο και παιδιά που θέλουν να βρίσκονται πολύ εδώ και αγαπούν να κάνουν τα ‘μικρά’ πράγματα.

Έχουμε μία καλή πρώτη ύλη για μία ομάδα που θα βγει στο παρκέ και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να τους κατευθύνουμε με συζήτηση και κουβέντα. Το σημαντικό είναι να μάθουν τα παιδιά να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους. Είμαστε σε καλό δρόμο και μακάρι να πάρουν τις βάσεις που πρέπει για να βοηθηθούν στην πορεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…