Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μπαλός στο Ebasket.gr: “Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά”

Μπαλός στο Ebasket.gr: “Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά”

παραμονή

Η Εθνική Νέων ξεκινάει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ. Ένας από τους παίκτες, που κλήθηκαν στην αποστολή, είναι ο Ρένος Μπαλός, ο οποίος ήδη έχει δείξει το ταλέντο του στις εθνικές κατηγορίες.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής φέτος αγωνίστηκε με τον Παπάγου και ξεδίπλωσε στο παρκέ το ταλέντο του. Ο Ρένος Μπαλός θα προσπαθήσει να βοηθήσει και την Εθνική ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο ταλαντούχος παίκτης μίλησε αποκλειστικά στο Ebasket.gr και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι με το ταλέντο και με την εμπειρία του προπονητή μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον τη νέα χρονιά και τους στόχους του για το μέλλον.

Αναλυτικά:

  • Η Εθνική Νέων έχει μπροστά της την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ποιος είναι ο στόχος της και που πιστεύεις ότι μπορείτε να φτάσετε;

“Πάντα όταν εκπροσωπείς την Εθνική Ομάδα στόχος είναι να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό τιμώντας το εθνόσημο. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα, αν συνδυάσει το ταλέντο των παιδιών και την εμπειρία των Coach, μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά”.

  • Η Εθνική έχει κληρωθεί στον τέταρτο όμιλο με τις Λιθουανία, Σλοβενία και Πολωνία. Ποια πιστεύεις ότι είναι η πιο δύσκολη;

“Η μπασκετική παιδεία μιας χώρας όπως η Λιθουανία την κατατάσσει φαβορί χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι υποτιμούμε κάποια άλλη ομάδα. Όπως ξέρουμε όλοι οι αγώνες κρίνονται στο παρκέ”.

renos balos mpalos papagou

  • Φέτος, αγωνίστηκες στον Παπάγου στη Β΄Εθνική. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια ανακάμψατε. Πως σου φάνηκε το πρωτάθλημα, αλλά και η δικιά σας πορεία;

“Στην Β εθνική διεξήχθη ένα αμφίρροπο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο ο Παπάγος δεν έκανε και την καλύτερη αρχή. Με το πέρας των αγωνιστικών, το δέσιμο της ομάδας και την έλευση του Coach Ταυρόπουλου, κατάφερε η ομάδα να βρει την ταυτότητα της και να ανακάμψει πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες”.

  • Τη νέα χρονιά θα συνεχίσεις στον Παπάγου ή θα αλλάξεις μπασκετική στέγη;

“Αρχικά, θα πρέπει να τονίσω ότι ο Παπάγος μου έδωσε μεγάλη ώθηση δείχνοντας μου εμπιστοσύνη ακόμη και στα λάθη μου βοηθώντας με να ωριμάσω μπασκετικά. Τώρα όσον αφορά την επόμενη μπασκετική μου χρονιά δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση με κάποια ομάδα”.

  • Τέλος, ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι τόσο με την Εθνική, όσο και στην επαγγελματική σου καριέρα;

“Όταν εκπροσωπείς την Εθνική ομάδα οι προσωπικοί σου στόχοι δεν μπορεί να είναι άλλοι από το να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερος ανεβάζοντας όσο γίνεται πιο ψηλά τη χώρα σου. Όσον αφορά την επαγγελματική μου καριέρα, στο μέλλον εύχομαι η σκληρή δουλειά και η υγεία να με βοηθήσουν να καθιερωθώ στο υψηλότερο επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Αφεντικό και στο L.A οι Νάγκετς, έτοιμοι για δεύτερη σερί «σκούπα»

Οι Νάγκετς κοντά στο να… καθαρίσουν τη σειρά με τους Λέικερς. Οι Νάγκετς ήταν κυρίαρ…