Κεντρική Γυναίκες Εσπερίδες: Παραμένουν Σκληρός και Τσουμπρής

Εσπερίδες: Παραμένουν Σκληρός και Τσουμπρής

Ο Θωμάς Σκληρός και ο Γιάννης Τσουμπρής θα καθοδηγήσουν και τη νέα χρονιά τις Εσπερίδες. Οι δύο Έλληνες προπονητές ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Καλλιθέας και θα συνεχίσουν στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Ο Θωμάς Σκληρός μαζί με το  συνεργάτη του Γιάννη Τσουμπρή θα συνεχίσουν να βρίσκονται στον πάγκο των Εσπερίδων για την επόμενη  αγωνιστική σεζόν 2019-2020 στην Α1 γυναικών  . Η διοίκηση των Εσπερίδων έκρινε το έργο των δύο προπονητών απόλυτα πετυχημένο και τη πορεία της ομάδας απόλυτα  ικανοποιητική. Η 5η θέση στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περυσινό πρωτάθλημα , κρίθηκε ως ένα σημαντικό βήμα για την επαναφορά των Εσπερίδων στην ελίτ των ομάδων της Α1 και η διοίκηση της ομάδος επιθυμεί με σταθερά και σίγουρα βήματα οι Εσπερίδες να παρουσιάζονται κάθε χρόνο και πιο ανταγωνιστικές. Το προπονητικό team συμπληρώνει ο Θανάσης Μπούτας, ένω η ομάδα θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το φυσιοθεραπευτή Λεωνίδα Ζάγουρα.

Μετά την ανανέωση των προπονητών σειρά,  παίρνουν οι ανανεώσεις των  Ελληνίδων παικτριών  που θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της ομάδος τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι ανακοινώσεις των νέων ξένων αλλά και Ελληνίδων που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ για τη νέα σεζον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

ΠΑΣ Γιάννενα για Μπεκατώρου: “Η ομοσπονδία έχει μεγάλη ηθική ευθύνη”

Τα συγχαρητήρια της στην Σοφία Μπεκατώρου για το θάρρος της να βγει και να αποκαλύψει δημό…