Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Δεκαβάλλας στο Ebasket.gr: “Δικαίωση η φετινή πορεία του Μίλωνα”

Δεκαβάλλας στο Ebasket.gr: “Δικαίωση η φετινή πορεία του Μίλωνα”

argyris dekavallas milon

Ο Μίλωνας πραγματοποίησε καλή σεζόν φέτος και παρότι δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην Α΄ΕΣΚΑΝΑ, του χρόνου είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε την πρώτη θέση στα playoffs, η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει και την άνοδο.

Ένας από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας είναι ο Αργύρης Δεκαβάλλας, ο οποίος συμπλήρωσε φέτος τέσσερα χρόνια στον Μίλωνα. Ο νεαρός ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής μίλησε στο Ebasket.gr για τη φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και για το το μέλλον του.

Ο 21χρονος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι φέτος δικαιώθηκε η ομάδα για την προσπάθεια, που κατέβαλλε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ σημείωσε ότι η φετινή χρονιά ήταν από τις καλύτερες που έχει περάσει ο ίδιος στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά:

  • O Μίλωνας μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην Α΄ΕΣΚΑΝΑ, αλλά η δεύτερη πιθανότατα θα του δώσει την άνοδο. Πες μας δύο λόγια για τη φετινή χρονιά, αλλά και την επικείμενη άνοδο.

“Η φετινή σεζόν ήταν από τις καλύτερες που έχω περάσει στην ομάδα του Μίλωνα και από θέμα προπόνησης αλλά και από θέμα κλίματος, καθώς αυτό το κράμα μεγάλων και μικρών που συνέθεσαν το σύνολο βρήκε χημεία πολύ γρήγορα και αυτό έκανε καλό στην ομάδα σε μερικά στραβοπατήματα που είχε μέσα στην σεζόν. Τη φετινή χρονιά είχαμε ως πρωταρχικό στόχο την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στην Γ εθνική, κάτι όμως που δεν ήρθε και μας στεναχώρησε, όμως η ομάδα βρήκε την ψυχική δύναμη και τελείωσε δυνατά το πρωτάθλημα κατακτώντας την δεύτερη θέση που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνίζεται του χρόνου στην Γ εθνική!”.

  • Είσαι ένας από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας, καθώς βρίσκεσαι 4 χρόνια στην ομάδα. Πως νιώθεις που επιτέλους η προσπάθεια διοίκησης και παικτών δικαιώνεται τη φετινή χρονιά;

“Η φετινή σεζόν ήταν η 4η μου χρονιά στον Μίλωνα. Προσωπικά νιώθω δικαιωμένος που το καλοκαίρι ανανέωσα με την ομάδα, γιατί αυτό με βοήθησε να εξελιχθώ και σαν παίκτης μέσα από την δυνατή προπόνηση που γινόταν! Η διοίκηση κάθε χρόνο προσπαθούσε η ομάδα να τα πάει όσο πιο καλά μπορούσε όμως πότε δεν καταφέρναμε να πάρουμε την άνοδο! Φέτος ήρθε η δικαίωση προς το πρόσωπο όλων καθώς η ομάδα ανέβηκε κατηγορία”.

  • Φέτος, πήρες αρκετές ευκαιρίες στην ομάδα και δικαίωσες τον προπονητή σου με τις εμφανίσεις σου. Η νέα χρονιά θα σε βρει ξανά κάτοικο Νέας Σμύρνης ή θα υπάρξει κάποια μεταγραφή;

“Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κύριο Αποσκίτη που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς αγώνες! Έχουμε κάνει μια πρώτη συζήτηση με τον coach, το μέλλον θα δείξει όμως!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…