Κεντρική Διεθνή Αυτοί είναι οι 25 του Γιούροκαπ

Αυτοί είναι οι 25 του Γιούροκαπ

promitheas 2

Παρουσία του Προμηθέα Πάτρας θα πραγματοποιηθεί το Γιούροκαπ της επόμενης χρονιάς, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν τους 25 συμμετέχοντες.

Μετά από τρία χρόνια λοιπόν θα έχουμε ελληνική συμμετοχή στην δεύτερη την τάξη διοργάνωση της Ευρωλίγκας, ενώ από την λίστα των διοργανωτών θα αποχωρήσει η ομάδα που θα πάρει την wild card της Euroleague.

Παράλληλα, η λίστα έχει εκπροσώπους δεκατριών διαφορετικών χωρών, ενώ στις ομάδες περιλαμβάνονται 7 ομάδες που έχουν πάρει το τρόπαιο και τέσσερις κάτοχοι Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά η λίστα των 25:

Μονακό, Άρκα Γκντίνια, Μπουντούτσνοστ, Ολίμπια Τσεντεβίτα, Νταρουσάφακα, Μπανταλόνα, Τρέντο, Όλντενμπουργκ, Γαλατασαράι, Μπρέσια, Λιμόζ, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μακάμπι Ρισόν, Ανδόρα, Ναντέρ, Παρτίζαν, Προμηθέας Πάτρας, Ουλμ, Ρίτας Βίλνιους, Βίρτους Μπολόνια, Τόφας, Βενέτσια, Ουνικάχα Μάλαγα, Ούνιξ Καζάν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Από την λίστα πιθανότατα θα αποχωρήσει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που είναι το φαβορί για την wild card της Ευρωλίγκας, με την Παρτιζάν να έρχεται δεύτερη στα μέχρι τώρα προγνωστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…