Κεντρική Διεθνή Γιλμάζ:”Προτεραιότητα του Λάρκιν είναι το ΝΒΑ”

Γιλμάζ:”Προτεραιότητα του Λάρκιν είναι το ΝΒΑ”

larkin e1561214663846

Ο Τζένεραλ Μάνατζερ της Εφές μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «NTV Spor», και αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα της ομάδας που είναι η παραμονή ή όχι του Σέιν Λάρκιν, τονίζοντας ότι προτεραιότητα του παίκτη είναι η επιστροφή στο ΝΒΑ.

Παράλληλα, προανήγγειλε την παραμονή του Μπομπουά, και αποκάλυψε ότι η Τουρκική ομάδα είναι σε αναζήτηση τεσσαριού από το εξωτερικό.

Όσον αφορά τους Τίμπορ Πλάις και Τζέιμς Άντερσον, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 του μηνός, ενημέρωσε ότι είναι απόφαση του Αταμάν το αν θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας ή όχι.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η περίπτωση του Λάρκιν είναι διαφορετική, καθώς θέλει να πάει στο ΝΒΑ. Από την στιγμή που είναι Αμερικανός και ο πατέρας του είναι σημαντική προσωπικότητα του μπέιζμπολ, μας είπε ότι προτεραιότητά του είναι το ΝΒΑ. Οι φίλαθλοι των Σέλτικς του έστελναν μηνύματα να επιστρέψει. Ξέρω ότι είναι χαρούμενος εδώ και πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν φέτος. Ήταν πολύ σημαντική για εκείνον και την καριέρα του η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως άφησε τη… δουλειά στη μέση στην Ευρωλίγκα. Δεν νομίζω ότι το θέμα του θα λυθεί πριν το τέλος του Ιουλίου, αλλά ελπίζω να μείνει στην Ευρώπη, φορώντας τη φανέλα της ομάδα μας»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…