Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: “Κανείς δεν θα έχει δουλειά αν…”

Καστρίτης: “Κανείς δεν θα έχει δουλειά αν…”

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, εξέφρασε την απογοήτευση του για την κατάσταση που επικρατεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας στις δυσκολίες κι έχει μεγάλο μερίδιο για ότι κατάφερε η ομάδα φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι. Λυπάμαι πολύ για όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ στις τελευταίες ημέρες, για τις συνθήκες που δημιουργούνται καθημερινά, υπό τις οποίες καλούμαστε να κάνουμε τη δουλειά μας. Μπορούμε να πούμε πολλά, μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αν δεν φτάσαμε στο μηδέν, είμαστε πολύ κοντά. Αν δεν βρεθεί λύση με γνώμονα το μπάσκετ, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μείνει κανένας στο μπάσκετ, κανείς δεν θα έχει δουλειά υπό τις συνθήκες που θέλουμε και ζητάμε”.

Για αν υπάρχει αλλοίωση του πρωταθλήματος: “Όποιος δεν βλέπει ότι το Πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί στο γήπεδο, κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Μιλάω για το θέμα της παραμονής και κατάταξης και πολύ φοβάμαι ότι θα έρθουν τα ίδια και χειρότερα μέχρι να κριθεί ο Πρωταθλητής. Είμαι στεναχωρημένος και λυπάμαι”.

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν: “Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Γουλιέλμο ακόμη. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή βάση. Είναι γνωστό και το έχω πει πολλές φορές ότι προφανώς και θέλω να μείνω στην ομάδα. Αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα όπως και τι πρέπει να γίνει στην ομάδα μας την επόμενη μέρα. Να συζητήσουμε με γνώμονα το καλό του Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Ανακοίνωσε Κώττα [pic]

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι κι επίσημα τη νέα σεζόν ο Θωμάς Κώττας. Ο Άρης ανακοίνωσε τ…