Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος: “Θλίβομαι”

Ζιάγκος: “Θλίβομαι”

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος ήταν χαρούμενος για την παραμονή του Ρεθύμνου μετά τη νίκη επί του Άρη, αλλά και προβληματισμός για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

“Είμαι ένα από τους ανθρώπους του μπάσκετ που ξεκίνησαν τη σχέση τους με το άθλημα γιατί μας έσπρωξαν στα γήπεδα η χρυσή γενιά του 87, οι μεγάλες επιτυχίες του Άρη, του ΠΑΟΚ… Ήρθαμε σήμερα εδώ όντας μάρτυρες τις τελευταίες μέρες μιας από τις πιο μαύρες σελίδες της αθλητικής – μπασκετικής ιστορίας από το ’87 και μετά που έχω βιώσει εγώ. Θλίβομαι για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι δεν έχω απαντήσεις στα χιλιάδες ελληνόπουλα που κάνουν όνειρα μέσα από το μπάσκετ, στα πολλά πώς και γιατί και τι συμβαίνει, αλλά πιο πολύ θλίβομαι γιατί είμαι πατέρας δύο παιδιών που δεν έχω τη διάθεση να σπρώξω τα παιδιά μου στον αθλητισμό. Θέλω να διαψευστώ πανηγυρικά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι μέρες θα περάσουν και θα ασχοληθούμε καφενειακά, επιφανειακά με το τι έχει συμβεί, ποιες είναι οι αιτίες, οι συνέπειες και ποιες είναι οι λύσεις. Εύχομαι καλή δύναμη στους φορείς, να πρυτανεύσει η λογική και η αγάπη για το μπάσκετ… Καλό καλοκαίρι και καλά ξεμπερδέματα σε όλους”, τόνισε.

Όσο για το πώς η ομάδα του εμφανίστηκε τόσο προσηλωμένη παρά το μπάχαλο, είπε: “Ενημερωθήκαμε ερχόμενοι στο γήπεδο για όσα έγιναν σήμερα. Σαφέστατα και δεν χαλαρώσαμε όλο αυτό το διάστημα. Θα έπρεπε να συμβεί ένα αθλητικό θαύμα, να κέρδιζε η Κύμη τον Παναθηναϊκό αγωνιστικά. Και να μην είχε συμβεί αυτό, η ομάδα θα ερχόταν εδώ για να κερδίσει. Οποτεδήποτε διαμορφώνεται αποτέλεσμα έξω από τις τέσσερις γραμμές αποτελεί αλλοίωση…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…