Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Έστειλε επιστολή στην Αδριατική Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Έστειλε επιστολή στην Αδριατική Λίγκα ο Ολυμπιακός!

aggelopouloi aggelopoulos panagiotis giwrgos panagiwtis giwrgos olympiacos

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κατέβει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές και εξετάζουν και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Basket League, αν δεν αλλάξει κάτι. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ έκανε και το πρώτο βήμα για την μετακόμιση της, καθώς  απέστειλε επίσημη επιστολή στην Αδριατική Λίγκα.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Ολυμπιακός έστειλε επίσημη επιστολή στην Αδριατική Λίγκα για να του δώσουν πληροφορίες για το πρωτάθλημα, τη μετοχική σύνθεση κτλ. Η επιστολή δεν έχει χαρακτήρα αίτημα συμμετοχής, αλλά θεωρείται ένα πρώτο επίσημο βήμα για τη μετακόμιση των ερυθρολεύκωνν.

Ο CEO της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, μίλησε στην εφημερίδα και επιβεβαίωσε το γεγονός.”Είνα αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημά μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…