Το έκαναν ξανά!

home alone2

Θυμόσαστε την ταινία «Μόνος στο σπίτι»; Έχει μια σκηνή (στο νούμερο 2), που οι γονείς καταθέτουν στην αστυνομία, όπου η μητέρα του Κέβιν λέει «είναι οικογενειακή παράδοση να ξεχνάμε κάτι τα Χριστούγεννα» και ξεκαρδίζεται μαζί με τον άντρα της, πριν ξεσπάσει σε κλάματα, υπό το γεμάτο απορία βλέμμα του αστυνομικού. Αν γυρίζονταν ριμέικ στην Ελλάδα, τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ θα πρωταγωνιστούσαν.

Στο νούμερο 1 τον ρόλο του Κέβιν είχε ο Γιώργος Πουρσανίδης, για τον οποίο ξέχασαν ότι έπαιζε την Παρασκευή σε ευρωπαϊκό αγώνα και τον όρισαν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Στο νούμερο 2 πρωταγωνιστής θα είναι ο Ηλίας Κορομηλάς, ο οποίος απόψε σφυρίζει στην Τουρκία, αύριο έρχεται Αθήνα και στις 2 το μεσημέρι πρέπει να είναι στην Κύμη.

Φανταστείτε τι θα γίνει αν για κάποιον λόγο η πτήση του διεθνή διαιτητή ματαιωθεί ή καθυστερήσει. Φανταστείτε τι αναστάτωση θα υπάρχει στο πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η ΟΔΚΕ, σε αγαστή συνεργασία με την ΚΕΔ και την ΕΟΚ, έχουν ανεβάσει 100 διαιτητές στη «μεγάλη» κατηγορία, μέσω της… αγροτικής τους πολιτικής.

Δεν λέμε να μην παίξει ο Κορομηλάς. Όταν πρέπει. Άλλωστε, εμείς ήμασταν που φωνάζαμε ότι έπρεπε να σφυρίζει στην Ελλάδα, αλλά όχι διπλοβάρδια, με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, ως προς το να προλάβει να φωνάξει «παρών». Και δεν αναφερόμαστε στο αυτονόητο της κούρασης και των όποιων επιπλοκών μπορεί να επισύρει.

Άλλος ένας… πόντος για την ΚΕΔ/ΕΟΚ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Euroleague: Το πρόγραμμα των ημιτελικών του F4

Οι ώρες των αγώνων των ημιτελικών του F4 της Eurolegue. Η τετράδα του Final 4 της Euroleag…