Κεντρική NBA Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πορζίνγκις στη Νέα Υόρκη (pic)
NBA

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πορζίνγκις στη Νέα Υόρκη (pic)

porzingis

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις πέρασε 3.5 σεζόν στους Νιου Γιορκ Νικς, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως τον νέο μεγάλο σταρ της ομάδας του “Μεγάλου Μήλου”. Ο Λετονός “γίγαντας” επιλέχθηκε στο νο.4 του Ντραφτ το 2015 και παρά την έντονη αμφισβήτηση και τις αποδοκιμασίες από τους φίλους της ομάδας, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο ιντριγκαδόρικα prospects της λίγκας, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πακέτο ικανοτήτων.

Η θητεία του στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, όμως, έφθασε στο τέλος της, με τον ίδιο να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του σχετικά με την προοπτική του συλλόγου και με την επιθυμία του για ανταλλαγή να γίνεται άμεσα πραγματικότητα. Οι Ντάλας Μάβερικς αποτελούν το νέο του “σπίτι”, με τον Πορζίνγκις να αποχαιρετά τους Νικς με μια ανάρτηση στο Instagram.

“Η Νέα Υόρκη θα έχει πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είμαι ευγνώμων προς όλους όσους έκαναν το ταξίδι αυτό ξεχωριστό, τόσο για εμένα, όσο και για την οικογένειά μου”, ήταν το μήνυμα του “Unicorn”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορζίνγκις δεν έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, καθώς βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία ανάρρωσης από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρσι στο αριστερό πόδι. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και το πιο πιθανό σενάριο είναι να ανανεώσει για έναν χρόνο με τους Μάβερικς (qualifying offer), ώστε να ξαναβγεί στην ελεύθερη αγορά το καλοκαίρι του 2020 και να διεκδικήσει τα πολλά χρήματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…